Marek Dědík: Přípravy svatby v plném proudu! Co StarDance? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Marek Dědík: Přípravy svatby v plném proudu! Co StarDance?

Marek Dědík se snoubenkou Terezou
Marek Dědík se snoubenkou Terezou (herminapress.cz)

Velmi náročné léto čeká tanečníka Marka Dědíka (35). Nejenže se začíná s Pavlou Tomicovou (56) připravovat na novou řadu StarDance, ale ještě chystá svatbu, která bude co nevidět.

„Máme ji naplánovanou na tento rok, ale nechceme prozrazovat, kdy to bude,“ řekl Marek, který se v listopadu stal otcem Bertrama (8 měsíců) a po narození potomka si se snoubenkou Terezkou řekne »ano«. „Veselka bude v přírodě. Taková hodně uvolněná, ale nebude v plavkách, jak by se mohlo zdát. Pozveme tam kamarády a bude to takový hezký mejdan,“ prozradil Dědík, jenž se v roce 2015 s Jitkou Schneiderovou (45) v taneční soutěži protančil do finále.

Podle informací deníku Aha! bude Marek v chomoutu, ještě než se StarDance začne vysílat na obrazovkách České televize, což bude na podzim. „Do soutěže jdu počtvrté, ale trému mám, jako bych tam šel poprvé,“ dodal taneční partner herečky Pavly Tomicové, se kterou už intenzivně zkouší na Kavčích horách.

Taneční parter Jitky Schneiderové: Všichni se naučí tančit, až na pana Pavláska

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.