POROD u klouzačky hitem internetu! Sára (36) přiznala, proč to udělala… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

POROD u klouzačky hitem internetu! Sára (36) přiznala, proč to udělala…

Matka natočila domácí porod a sdílela na internetu: Viděly ho její děti i 1,4 milionu lidí
Matka natočila domácí porod a sdílela na internetu: Viděly ho její děti i 1,4 milionu lidí (YouTube, archiv Sarah Schmid)

Němka Sarah Schmid (36) je hodně přírodní ženou. Všech svých šest dětí přivedla na svět mimo nemocnici. Porod posledního dítěte dokonce natočila a video zveřejnila na serveru Youtube.

Sarah, která rodila doma v ložnici, v lese i na zahradě momentálně žije ve Francii. Právě tam porodila přibližně před rokem porodila i své zatím poslední dítě. Záznam pak bez cenzeru i studu zveřejnila na internetu, kde už ho vidělo téměř 1,5 milionu lidí.

Žena dokonce pro britský DailyMail vysvětlila, proč tak učinila. „V minulosti dívenky sledovaly, jak jejich matky rodí, aby věděly, jaké to je. Dnes už se to nedělá a příležitost k poučení je malá,“ vysvětlila Sarah, která tvrdí, že porod v nemocnici by nezvládla. „V nemocnici je to stresující,“ dodala.



Přečtěte si
majojo
24. 7. 2018 • 21:22

Prostě blbá Gréta. Dobře, že Merkelová nemá děti a tahle se nesere do politiky. To by byl teprve mazec.

lokii
24. 7. 2018 • 18:20

Myslim, ze porodit dokaze kazda zena - kdyz je dite pripravene, tak s tim uz zadna zena nic neudela - proste na svet prijde. Jen je otazkou, jestli bezpecne. Nevim, jestli driv devcatka sledovala porod maminek, ale mne by neco takoveho nenapadlo - tohle se nikdo ucit nemusi a pro male dite je to asi dost traumaticke a pro dite v puberte to asi take neni "to prave". Urcite je ale dost nevhodna a nevkusne rodit nekde u klouzacky, kde "mne" mohou videt I ti, kteri o takovy zazitek ani nestoji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.