Tenistka Plíšková (26) & její Hrdlička (29): Luxusní svatba v Monaku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tenistka Plíšková (26) & její Hrdlička (29): Luxusní svatba v Monaku

Z radnice monackého knížectví vycházejí novomanželé Karolína a Michal Hrdličkovi. Štěstím úplně září.
Z radnice monackého knížectví vycházejí novomanželé Karolína a Michal Hrdličkovi. Štěstím úplně září. (FOTO: Paparazzi)

Princezna? Ó nikoliv! Tenistka Karolína Plíšková (26) se včera stala paní Hrdličkovou a vypadala jako bohyně. V krásných bílých šatech antického stylu řekla ano moderátorovi a svému manažerovi Michalovi (29). V kulisách luxusního Monaka tomu přihlíželo jen třináct nejbližších.

Hodiny ukazovaly pár minut před druhou hodinou, když na monackém Place de la Mairie zastavil naleštěný stříbrný Rolls Royce Ghost s francouzskou poznávací značkou a z jeho dveří vystoupila bývalá světová jednička. Tentokrát nikoliv ve sportovním, ale v nádherné robě odhalující záda vešla s pugétem v ruce do radnice monackého knížectví.

Nezdržela se tam dlouho. Jen lehce přes půl hodinky. Ven už ale vycházela jako Karolína Hrdličková-Plíšková (i když na kurtech by měla dál užívat jen své dívčí jméno) – s širokým úsměvem na rtech, po boku manžela Michala a mezi okvětními lístky, které se snášely na jejich hlavy. Ten okamžik úplně volal po polibku. A také přišel. Už jako druhý, možná třetí novomanželský...

Do vzduchu růže vyhazovala jen hrstka vyvolených, se kterými Kája s Michalem chtěli prožít svůj velký den. Nechyběla mezi nimi sestra nevěsty Kristýna, její maminka, rodiče a sourozenci ženicha, jeho svědek a bývalý parťák z Novy Petr Suchoň s manželkou a extenistkou Klárou či Michalova kouzelná dcerka Linda, kterou má ze vztahu s moderátorkou Lucií Borhyovou.

Svatbu Hrdličkovi vměstnali mezi Wimbledon a US Open, i když plány měli původně jiné. „Necháme to v klidu po sezoně, abychom to zbytečně nerozbíjeli. Možná v zimě,“ tvrdil Michal ještě v prosinci. Ale tenis božské slávě nakonec ustoupil.

Karolína Plíšková (26)
*Narodila se 21. března 1992 v Lounech
*Tenisovou profesionálkou se stala v roce 2009
*Vítězka 10 turnajů WTA ve dvouhře a 5 ve čtyřhře
*Loni v létě 8 týdnů světovou jedničkou, nyní na 9. místě
*Dvojnásobná vítězka Fed Cupu
*Tenisem si na prize money vydělala 281 milionů Kč

Michal Hrdlička (29)
*Narodil se 9. prosince 1988 v Praze
*Chtěl být profesionálním fotbalistou, válel za Slavii, ale po zranění kolene se sen rozplynul
*Rozjel kariéru ve sportovní redakci TV Nova
*V roce 2012 si polepšil a z redaktora se vyšvihl na moderátora Sportovních novin
*Předloni ho vedení Novy propustilo, nyní pracuje pro Digi TV

Sbalil ji na mejdanu
Začalo to nenápadně. Michalovi se v listopadu 2015 podařilo proniknout do pražského baru Tretter’s na mejdan fedcupových šampionek, kde si pořizoval selfíčka s Kvitovou i Plíškovou. Přestože pak byl z podniku vykázán, mezi ním a Kájou přeskočila jiskra. Románek pokračoval nevinným svezením do Stromovky na trénink, přišly další jízdy a najednou tu byl ostře sledovaný pár. Loni na jaře začal tenistce dělat manažera, v létě se zasnoubili, když si předtím nechali na těla vytetovat počáteční písmena svých jmen. A od včerejška jsou manželé!

Vdala se tam, kde se Berdych ženil
La Mairie! Radnice v Monaku je místo zaslíbené pro korunovaci lásek českých tenistů a tenistek. Karolína Plíšková se včera vdala tam, kde si před třemi roky a dvěma dny řekli: „Ano,“ Tomáš Berdych (32) a jeho modelka Ester. Dodnes jim to vydrželo...

Kristýno, ty se vdávat nechceš?
Mladší z dvojčat Plíškových už je z domu. Tomu o dvě minuty staršímu, tedy Kristýně, se ale zatím, zdá se, nechce. Když Karolína před monackou radnicí hodila kytici mezi přítomné svobodné dívky, neomylně mířila na svou sestru. Jenže ta před výzvou utekla, jako by na ni Kája vypálila svůj dělový servis. Těžko říct, jestli to je pro jejího přítele hokejistu Dominika Volka dobrá, nebo špatná zpráva.

Fedcupové parťačky chyběly...
Kromě ségry tam žádná nebyla. Kvitová, Šafářová, Strýcová, Hradecká, Hlaváčková... Jako by pro Karolínu fedcupový tým neexistoval, přitom se svými parťačkami slavnou soutěž už dvakrát vyhrála a letos bude mít v listopadovém finále proti USA další šanci. Proč holky nepozvala, když všechny teď mají dovču a Kvitová bydlí v Monaku za rohem?
„V tenise se na kamarádky nehraje, nepanuje mezi námi přátelství,“ řekla před pár měsíci Kája natvrdo s tím, že Fed Cup moc neprožívá. „Pár lidí z týmu mám ráda a obvykle s sebou beru aspoň jednoho člověka, který mi pomůže ten týden vydržet. Dva tři týdny v roce kousnu, no.“ Žádný div, že tenisové parťačky nedorazily...

 Na video ze svatby se můžete podívat zde:

 



Přečtěte si
Platenik
20. 7. 2018 • 21:14

A rozvod bude v česku.

dixi10@...
20. 7. 2018 • 10:36

Zlatokop roku gratulace... ale jinak je to čistá láska, taková ta ,co nepotřebuje majetek, ani peníze, skromná, bez hranic, prospěchářství, žádná povrchnost, jen pokora a čistota duše s trochu nagelovanými vlasy, mimochodem něco podobného jsem viděla u jednoho chlapa ale né na hlavě.....měli bychom si z nich vzít všichni příklad.

13352
20. 7. 2018 • 09:44

nevím nevím, jestli vzít si pana Hrdličku je nějaké štěstí...

blamal
20. 7. 2018 • 09:40

Co si to spachal ten Hrdlicka na hlave? Vypada jako dudek. Strasny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.