Lídr Olympiku Petr Janda se svěřil Aha!: Manželka by ještě rodila ostošest! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lídr Olympiku Petr Janda se svěřil Aha!: Manželka by ještě rodila ostošest!

Šťastná rodinka by si mohla zahrát ve westernu: táta Petr s mámou Alicí a jejich dcery Anežka s Rozárkou.
Šťastná rodinka by si mohla zahrát ve westernu: táta Petr s mámou Alicí a jejich dcery Anežka s Rozárkou. (Foto Aha! - Michal Protivanský)

Ve svých 76 letech už Petr Janda nemá na další dítě ani pomyšlení. Jeho o 40 let mladší manželka byla ale nebyla proti! „Já už další dítko opravdu neplánuji. Trochu se v tom ale neshodnu s Alicí - ta by rodila ještě o sto šest!“ prozradil deníku Aha! lídr Olympiku.

„Dětí jsem se nadělal dost a další spáchat by pro mne už bylo velmi nezodpovědné,“ dušuje se Janda. Z prvního manželství měl syna Petra, který v pouhých 33 letech zemřel na rakovinu, a má dceru, zpěvačku Martu Jandovou (44), díky níž se stal dědečkem Marušky (4). S druhou ženou, moderátorkou Martinou Jandovou (49) před pětadvaceti lety zplodil Elišku. A se třetí manželkou Alicí se mu narodily dvě rozkošné holčičky Anežka (9) a Rozárka (6).


Zpěvák ovšem chápe pohnutky své o čtyřicet let mladší ženy. „Pořád mi říká - nic krásnějšího, než porod jsem v životě nezažila, to byly nejkrásnější momenty mého života, od začátku do konce to byla taková nádhera, tak moc ráda bych alespoň jednou něco takového ještě zažila... Ode mne se toho už ale nedočká!“ tvrdí Janda. „No ale, jak se říká - nikdy neříkej nikdy!“ dodává s úsměvem.

Párty ve stylu Divokého západu
Spadl jim stan!

Letošní zahradní párty u rybníka Propast Petr Janda se svou ženou Alicí pojali v duchu Divokého západu. „Postavili jsme týpí, oblékli se do indiánského a kovbojského, nadepsali jsme cedule westernových měst. A děti se fakt bavily,“ popsal Aha! rocker, který nad vším osobně dohlížel. „Taky jsme jako každé léto vztyčili velký bílý stan a on zničehonic spadl. Za ta léta se všechno polámalo. Dcera Marta naštěstí hbitě zareagovala a zajela koupit nový,“ dodal Janda pobaveně.

Petr Janda na pohřbu Mladého (†63): 

Video se připravuje ...




Přečtěte si
josefvyskoc
20. 7. 2018 • 14:25

at si pozve na brigádu toho Saudka, ten dupe modelky a tu svojí tlustou panímámu furt jak králíček !. Nebo kámoše Slováčka. Ten ale teď ssaje a przní Gelemovou. No, spíš asi ona jeho !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.