Rocker Janda poprvé vidí svět bez brýlí a takhle omládl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rocker Janda poprvé vidí svět bez brýlí a takhle omládl!

Takhle jsme Petra Jandu vídali desítky let.
Takhle jsme Petra Jandu vídali desítky let. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Karel Kopáč, David Malík)

Změnil vizáž! Petr Janda (76) musel kvůli šedému zákalu podstoupit operaci očí, takže mohl odložit brýle. „Ty s modrými skly jsem dal do muzea,“ řekl Aha! lídr Olympiku. 

„Brýle jsem nosil odmalička, teda spíš nenosil, měl jsem nosit,“ přiznává Janda. Raději prý byl téměř slepý, než aby měl obroučky na nose. „Jezdil jsem třeba do školy tramvají a neviděl jsem na číslo,“ směje se.

Jenže pak přišla skupina Olympic a Petr neviděl na fanynky v předních řadách. „To mě štvalo, tak jsem si opatřil srandovní sluneční brýle stylu Brouk Pytlík a nechal si tam dát dioptrie. No a pak už jsem je začal nosit, dokonce i v noci. Když se někdo divil, odpovídal jsem, že přivolávám slunce,“ říká pobaveně muzikant.

Letos na jaře se mu zrak trochu zhoršil, a navíc lékař odhalil zákal. „Před týdnem mi vyměnili čočky, paráda, ještě si to musí trochu sednout, ale i tak dobrý,“ hodnotí Petr. Jen si prý občas chce brýle, které už nemá, sundat.

Cítí příval inspirace: Točí novou desku

Vedle toho, že bez brýlí omládl, cítí i další příval inspirace. „Točím novou desku, mám z ní obrovskou radost,“ dodává Janda nadšeně.

Marta Jandová má na svém Instagramu několik videí, kde učí německá slovíčka. Tentokrát natočila video se svým tátou, Petrem Jandou.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
17. 6. 2018 • 19:33

Omládl, to si děláte legraci, vypadá na svůj věk a už by se měl konečně usadit .

babapsi
17. 6. 2018 • 11:49

manželka a dcerušky jsou stále za vekou vodou ? No,ty už asi nepřiplavou ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.