Gabriel Jiráčková (18) pokračuje v plastikách: Teď už má STRACH i první česká Barbie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Česká Barbie Jiráčková (18) pokračuje v plastikách: Teď už má STRACH i ona sama!

Gabriel Jiráčková
Gabriel Jiráčková (Instagram)

Gabriel Jiráčková nijak netají ani neskrývá prsa zvětšená na velikost 8 a přiznává i zvětšené rty. Českou Barbie teď ovšem čekají další estetické zákroky. Jenže kráska přiznala, že už začíná mít strach.

Už tento týden GabrielJiráčkovou čeká návštěva kliniky. „Jako první půjde na řadu zúžení oblasti mezi čelistí a krkem, výplň lícních kostí a konturing celého obličeje. Vyplní se botoxem a kyselinou hyalurinovou místa, kde je buď něco navíc, nebo naopak něco schází,“ prozradila Gabriel.

Časem ji ovšem čeká zákrok, kterého se děsí už teď. „Nejvíc se bojím zubaře. Jako dítě jsem si vyrazila jedničku i s kořenem, přerazila si zbytek, měla jsem problémy a celé dětství jsem trávila u zubaře. Zubaře ráda nemám, bojím se hodně. Ale protože chci mít hezčí úsměv, tak budu muset na operaci, kde mi zuby trošku poštelují. Z toho mám strach největší,“ prozradila webu Super.cz.

 Česká Barbie Gabriel Jiráčková: Nechala si zvětšit prsa na osmičky!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
soorry
18. 7. 2018 • 08:11

Je to blázen. dopadne jak MJ, časem se začne rozpadat. jak bude vypadat v 60?? všecky jizvy ji vylezou, kůže svraštilá, bude vypadat jak pošlapaná krabice. Ty zuby jo, horní čelist je větší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.