Tragédie hvězdy reality show: Tři dny po narozeninách zemřela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tragédie hvězdy reality show: Tři dny po narozeninách zemřela

Účastnice reality show Dom-2 Polina Lobanova
Účastnice reality show Dom-2 Polina Lobanova (profimedia.cz)

Hvězda reality show Dom-2 Polina Lobanova, která nedávno oslavila teprve dvacáté narozeniny, byla nalezena mrtvá. Příčinou smrti bylo podle posledních zpráv předávkování drogami.

Před svou smrtí stihla černovlasá sexbomba oslavit své dvacáté narozeniny. „To je ten nejlepší večer,“ napsala dívka k fotografiím, které sdílela na sociální síti. Den na to ji čekala další párty, její sestra Vasilia slavila 33. narozeniny. Další den si dala od oslav pauzu a 4. července opět najela na svůj kolotoč oslav. Hvězda reality show šla na další večírek, tentokrát do nočního klubu v Moskvě.

Na večírku se Polina seznámila s nejmenovaným tatérem, který jí vzal k sobě do bytu, když se dívce udělalo špatně. Pak ji našel nehybnou ve vaně. Údajně se ji snažil oživit, ale marně. Co se jí ale stalo, není dosud jasné. Spekuluje se o tom, že se předávkovala drogami, toto tvrzení však její sestra odmítá. „Mé sestře dal pravděpodobně někdo drogy. Brzy budou výsledky pitvy. Neznám toho muže, který ji našel,“ řekla její sestra Vasilia podle Blesku. Vasilia se o mladší sestru starala od doby, kdy jejich rodiče zemřeli. V době, kdy spolu žily pod jednou střechou, Polina podle starší sestry drogy nebrala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.