Česká Barbie Jiráčková (18) si ve Varech užívá: Tohle kolonáda ještě neviděla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Česká Barbie Jiráčková (18) si ve Varech užívá: Tohle kolonáda ještě neviděla!

Do Varů se vypravila také česká Barbie Gabriela Jiráček
Do Varů se vypravila také česká Barbie Gabriela Jiráček (Blesk)

První česká Barbie Gabriel Jiráčková vyrazilo na Mezinárodní filmový festival do Karlových Varů a pořádně si to tam užívá. Ať vyrazí kamkoliv, je doslova nepřehlédnutelná. Nejinak tomu bylo i na kolonádě, kde se projížděla v růžovém kočáře taženém koňmi.

GabrielJiráčkovou sice do Karlových Varů nikdo oficiálně nepozval, ale to jí vůbec nevadí. Festivalovou atmosféru si užívá i tak. „Budu tady celou dobu, mám spoustu pozvánek na různé akce a večírky. Filmy mě nezajímají," prozradila Blesku česká Brbie, kterou doprovází její přítel Milan, ten zároveň i vše poctivě dokumentuje.

V sobotu se stylizovala do roztomilé panenky Barbie a vyrazila v růžovém kočáře na projížďku po kolonádě. Pro návštěvníky festivalu byla příjemným zpestřením. Podívejte se v naší fotogalerii, jak jí to slušelo.

 Karlovy Vary 2018 "ukradla" silikonová Barbie! Její ňadra zastínila hvězdy showbyznysu!

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
kov3
3. 7. 2018 • 07:57

Premietajú sa tam aj nejaké filmy, alebo je to len defilé rýchlozbohatlíkov a zlatokopiek s prázdnou hlavou ?

smeagol
2. 7. 2018 • 20:27

Drive se na poutich predvadeli medvedi, vselijaci "sloni muzi' atd. Dnes je holt jina doba a predvadi se tohle. Plus vypada na zdarnych petactyricet. Jaksi mne unika, kde je ve Varech ten film? Zda se to jenom mne, ze uroven jde rok od roku dolu? Tim myslim prezentaci, sortu pozvanych navstevniku atd. Tech par skutecnych hvezd to nespasi.

sugarbitter
2. 7. 2018 • 15:47

Nepodporujte žádným způsobem tuhle módu předělávání a loutkaření. Už to zachází až do přeměn / nejen úpravy/ pohlaví. je třeba si ujasnit, že co je zjevně umělé je ošklivé. Typy nepovedených BB by se neměly takto rozšiřovat..... Tedy nemedializujte.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.