Hugh Grant promluvil o traumatu z líbánek v Paříži: Taxikář mi unesl ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hugh Grant promluvil o traumatu z líbánek v Paříži: Taxikář mi unesl ženu!

Dnes už se líbankové historce směje.
Dnes už se líbankové historce směje. (Foto: Profimedia.cz)

 Svou dlouholetou přítelkyni Annu Eberstein (39) si herec Hugh Grant (57) vzal teprve před měsícem a už o ni málem přišel! Na líbánkách v Paříži mu ji chtěl unést taxikář, protože neměl na zaplacení jízdy.

Švédskou televizní producentku si někdejší idol dívek vzal po šestiletém vztahu teprve na konci května při skromném obřadu na úřadě v Chelsea. O tom, jak se jejich vysněné líbánky proměnily v tragikomický zážitek, se Grants rozpovídal ve večerní show Setha Meyerse (44). „S Annou jsme nasedli do taxíku a zjistili jsme, že nemáme peníze na zaplacení. Tak jsem řekl řidiči, ať nás odveze k bankomatu,“ popisuje herec. Po příjezdu na místo ho ale čekalo nemilé překvapení – bankomat nefungoval.

Zpackaný úprk

Herci tedy nezbylo nic jiného, než řidiči říct, že je švorc.  Problémem ale bylo, že manželka stále seděla v autě. „Začal jsem na ni křičet, ať z auta vyskočí a taxikář se divil, co to má znamenat,“ směje se už dnes Grant, který řidiči řekl, že nezaplatí, protože mu nefunguje platební terminál. „Když to slyšel. Dupnul na plyn a s ženou mi ujel!“



Hádka v Paříži

Herec nakonec neprozradil, jak celý únos vyřešil, ale to, že se z Francie vrátil i s manželkou ukazuje, že vše nakonec dobře dopadlo. „Prostě se v Paříži vždy musím pohádat s taxikářem,“ uzavírá vyprávění.

Pětinásobný táta
Hugh žije s Annou už šest let. Mají spolu syna jménem John Mungo (5), dvouletou dceru a pak také miminko, které přišlo na svět letos v březnu. Kvůli tomu, že si představitel svůdníků z filmů chrání své soukromí, nezveřejnil zatím jméno dcerky ani nic o nejmladší ratolesti. Další dvě děti, dceru Tabithu (6) a syna Felixe (4), má pak Grant s někdejší čínskou milenkou Tinglan Hong (39), s níž udržoval vztah v době, kdy žil s Eberstein.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.