Mahulena Bočanová: Pomůže Daře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mahulena Bočanová: Pomůže Daře

K Mahuleně a přírodní kosmetice patří i krásní motýli.
K Mahuleně a přírodní kosmetice patří i krásní motýli. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Zpěvačka Dara Rolins (34) dostala posilu! Už dva roky kosmetika Avon sází na osvědčenou tvář zpěvačky Dary a teď se rozhodli, že si přiberou na pomoc další krásnou herečku. Sexy Mahulena Bočanová (40) se stane novou tváří této kosmetiky.


Mahulena Bočanová má ke kosmetice Avon blízko. „Tuto kosmetiku používám, takže vůbec nebyl problém s tím, abych do toho šla. Nebude to ani časově náročné, myslím, že to budu zvládat v pohodě,“ řekla deníku Aha! Bočanová, která se hned pustila do práce a už začala fotit snímky do katalogu.

Mahulena měla při focení na sobě krásné zelené šaty od návrhářky Tatiany Kovaříkové. Focení proběhlo v pražské botanické zahradě. A nakonec se protáhlo na celý den. „Nejsem unavená, jsem na to zvyklá. Vůbec to není náročné,“ zapřísahala se Bočanová, která si však v odpoledních hodinách hověla v altánu s nohama nahoře a odpočívala. Čekala totiž, až se připraví další záběr.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.