Marie Tomsová - Dodnes ji straší anonymy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marie Tomsová - Dodnes ji straší anonymy!

Marie Tomsová (vlevo) v hudební revue Ginger a Fred alternuje  svou bývalou hlasatelskou kolegyni Saskii Burešovou.
Marie Tomsová (vlevo) v hudební revue Ginger a Fred alternuje svou bývalou hlasatelskou kolegyni Saskii Burešovou.

PRAHA – „Byla jsem hlasatelkou, která dostala asi nejvíc zlých anonymů,“ svěřila se deníku Aha! bývalá hlasatelka České televize Marie Tomsová (53). „Nejvíc jich přišlo po odvysílání jedné televizní inscenace.

„Byla jsem hlasatelkou, která dostala asi nejvíc zlých anonymů,“ svěřila se deníku Aha! bývalá hlasatelka České televize Marie Tomsová (53). „Nejvíc jich přišlo po odvysílání jedné televizní inscenace, ve které mne přepadl mladý terorista, kterého hrál Vladimír Marek,“ dodala s tím, že strašné anonymy, které tenkrát dostávala ji dodnes straší.
„Bylo to pro mne smutné období. Vůbec jsem nechápala, co se děje. Nenapadlo by mne, že se lidé takto rozčílí. Měla to být jen taková pětiminutová mystifikace. Poté měl divák přijít na to, že se jedná jen o televizní inscenaci. Jenže se tak nestalo. V dopisech mne pak lidé začali hodně urážet. Kladli mi za vinu, že o mne měli strach a já si z nich dělala jen legraci,“ povzdechla si Tomsová, která s herectvím na televizní obrazovce »koketovala« již několikrát. Jednou si dokonce zahrála i ve filmu Zdeňka Trošky Slunce, seno a pár facek, kde komentovala závěrečnou rvačku vesničanů.
Bývalá hlasatelka však na diváky nezanevřela a nyní účinkuje v hudební revue Ginger a Fred. V projektu alternuje svoji bývalou kolegyni Saskii Burešovou (59). „Nabídka na účinkování v tomto projektu mne mile překvapila,“ vyznala se ze své radosti Tomsová, která tak hraje v divadle poprvé. Spolu s Tomsovou v Ginger a Fred účinkují Božidara Turzonovová, Ladislav Županič, Pavel Vítek či Michaela Dolinová.


Autor: Jiří LANDA
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.