Hůlkova (50) narozeninová oslava byl průšvih: Prezident zíval, hosté odcházeli! FOTOGALERIE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hůlkova (50) narozeninová oslava byl průšvih: Prezident zíval, hosté odcházeli! FOTOGALERIE

Hůlka slavil padesátku narozeninovým koncertem.
Hůlka slavil padesátku narozeninovým koncertem. (Foto – Tonda Tran)

Kulatiny se rozhodl oslavit opravdu ve velkém! Kdyby ale Daniel Hůlka (50) věděl, jaké problémy se na něj během koncertu sesypou, možná by si koncert rozmyslel. Naštěstí měl oporu v manželce Báře (28) a jejich dceři Rozárce.

 Na zpěváka se během narozeninové koncertu, který uspořádal ke svým padesátinám, sypal jeden problém za druhým. Kvůli technickým potížím koncert odstartoval s dvaceti minutovým zpožděním a ani během samotného koncertu se zpěvák problémům nevyhnul.

„Můžete sem někdo jít a upravit ten mikrofon? Nedosáhne nám sem kabel!“ rozčiloval se Hůlka během koncertu a doufal, že mu někdo přispěchá hned pomoct, to se ale nestalo. „Dneska si tu musím všechno dělat sám,“ postěžoval si podle Blesku zpěvák. Nakonec se domohl mladíka, který během písně zmateně pobíhal po pódiu a snažil se ze všech sil zachránit, co se dá.

Zpěvák byl z celé situace natolik rozhozený, že si popletl jména účinkujících, které zval k sobě na jeviště.  Dokonce zapomněl přivítat i svého nejváženějšího hosta  - hlavu státu Miloše Zemana (73). Na jeho přítomnost upozornil až zpěvák Michal David (57), který si s Hůlkou střihl duet z muzikálu Tři mušketýři.

Vzhledem k opožděnému startu koncertu a problémům, které koncert provázely, mnozí diváci nevydrželi až do konce a už tak po čtyřech hodinách šli domů.  Koncert byl dlouhý nejen pro ně, ale ani prezident Zeman se neubránil únavě a zívání. Což Hůlkovi ke klidu zrovna dvakrát určitě nepomohlo.

Kdyby v Lucerně nebyla s ním jeho maminka, manželka a dcera, ke kterým velmi často obracel zrak, musel by se z toho brzy zbláznit. „Rozárce nedělal moc dobře ten vzduch a tolik lidí kolem, tak nejdřív hrozně brečela, ale nakonec v průběhu koncertu usnula. Jsem moc rád, že tady byly,“ řekl Blesku Hůlka.

Špatný vzduch v Lucerně potrápil i samotného zpěváka, který během koncertu vystřídal hned tři košile! „Bylo to náročné. V Lucerně je hrozný vzduch, chvílemi jsem myslel, že chcípnu. Tři košile jsem propotil, a to se při koncertě normálně nepřevlíkám,“ svěřil se Hůlka Blesku.

Narozeninový koncert skončil až před půl dvanáctou a i přesto, že během koncertu několik lidí odešlo, ti nejvěrnější zůstali a odměnili Hůlku potleskem vestoje. Navzdory všem problémům totiž zpěvák podal, jako vždy, bezchybný výkon.

Na video s Danielem Hůlkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
vigela
16. 6. 2018 • 10:35

Z vaší hloupé reakce tak určitě neučiním. Hlavně, že jste si ulevil vy.

josefvyskoc
15. 6. 2018 • 21:47

tak hlavne, abyste se z toho taky neposrala !

vigela
15. 6. 2018 • 20:55

Vaše odpověď mě rozesmála, jako už dlouho nic. Díky.

dametodokupy
15. 6. 2018 • 13:28

Ze se na to radsi nevyprd. Do cervenejch trencli;)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.