Smíšené reakce na nový film o Harrym & Meghan: Opuchlá královna a Diana mezi lvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Smíšené reakce na nový film o Harrym & Meghan: Opuchlá královna a Diana mezi lvy!

Princ Harry a Meghan Markle.
Princ Harry a Meghan Markle. (Profimedia.cz)

Nejlepší možný termín pro premiéru svého filmu Harry & Meghan: Královská romance si vybrala televize Lifetime. Divákům ho naservírovala přesně týden před svatbou desetiletí, při které si bude 19. května brát britský princ Harry rozvedenou americkou herečku.

Reakce na film bangladéšského (!) režiséra Menhaje Hudy (51) jsou, jak už to tak bývá, smíšené. Diváci vesměs ocenili casting. Prince Harryho (33) přesvědčivě ztvárnil dosud zcela neznámý a o 9 let mladší Skot Murray Fraser, ještě víc se líbila na Jamajce narozená Parisa Fitz-Henley (40) v roli Meghan Markle (36). „Parisa je Meghan neskutečně podobná, jsou jako dvojčata! A trefila se bezvadně i do jejího hlasu,“ píše na twitteru #RoyalRomance uživatelka Susanna Moss.
Zato představitel prince Williama (35) Burgess Abernethy (31) sklidil výsměch, nelíbila se ani příliš »opuchlá« královna Alžběta.



Rande v Africe
Největší kontroverzi cítili diváci při scénách z Afriky. Ve filmu Meghan a Harry mají teprve druhé rande, a už letí do Botswany přespat v buši ve stanu. Ve snové scéně se tam mezi lvy zjeví i duch princezny Diany (†36), Harryho matky. „Harry a Meghan se pářili v Botswaně, stejně jako ti dva lvi před jejich stanem,“ vysmívá se kriticky Amber Carter. „Snad se nastříkali sprejem proti hmyzu, jinak by je sežrali zaživa komáři...“ zní další jízlivý koment.
Na nejnavštěvovanější světové filmové databázi IMDB.com si snímek zatím drží velmi slušné hodnocení 7,6 hvězdy (z 10 možných).

Kate podle filmu vztahu nepřála
Romantický příběh Harryho a Meghan sledujeme od první chvíle, co je seznámili přátelé. Od počátečného přátelství, které ještě dokázali před veřejností skrývat, až k obří celosvětové pozornosti médií, jež sledovala jejich vztah přerůstající do lásky. Z filmu asi nebude nadšená vévodkyně Kate (36), která podle tvůrců snímku svého švagra Harryho od vztahu s Meghan dost tvrdě a nevybíravě odrazovala.

Další informace o svatbě Harryho a Meghan najdete ZDE!

Na video s Meghan Markle se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.