Matka z Mělníku zabránila tragédii: V jogurtu dcery našla… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Matka z Mělníku zabránila tragédii: V jogurtu dcery našla…

Tohle byste v jogurt nečekali...
Tohle byste v jogurt nečekali... (Shutterstock.com)

Maminka Stanislava B. koupila dcerunce jogurt v mělnickém Kauflandu a netušila, že výrobek značky Olma skrýval nebezpečné tajemství. Žena tvrdí, že uvnitř kelímku nalezla šroub a ve druhém matku! Co na to výrobce?

"Dnes jsem dceři dávala jogurt Florian. V jednom kelímku jsem našla šroub a ve druhém matku," řekla tn.cz Stanislava B., která by tak údajně zachránila dceru od zdravotních potíží. Poté, co se o události dozvěděla firma Olma Olomouc, která jogurt vyrábí, okamžitě paní Stanislavě zaslala omluvu. Pochybení je podle pracovníků ale nepravděpodobné.

„Přestože jsme přesvědčeni, že jde o nemožnou věc, tak jsme se dotyčné zákaznici prostřednictvím facebooku za nález omluvili, vysvětlili jí, že prevence výskytu cizích předmětů je pro každého výrobce zásadní a vysvětlili používaná opatření…  Aniž bychom paní chtěli z čehokoli obviňovat, musíme uvést, že jsme se v minulosti setkali s případy, kdy zákazníci záměrně umísťovali předměty do našich výrobků a pokoušeli se o naši diskreditaci a vydírání," uvedl mluvčí Agrofertu Karel Hanzelka.

Matka údajně našla v jogurt šroub a matici.

Dle tn.cz firma poté ženu poprosila, aby jim zaslala nalezené předměty a sdělila přesnou šarži výrobku. "Současně jsme nabídli zaslání malé pozornosti z našeho výrobního sortimentu. Zákaznice však již nereagovala," dodal mluvčí. Vymyslela si žena »jogurtovou kauzu« a nebo opravdu zachránila dceru před nepříjemnostmi?!

Matka údajně našla v jogurt šroub a matici.

 

Matka údajně našla v jogurt šroub a matici.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.