Soutěžící v Milionáři vyhrál 3,6 milionu: Znal odpověď, přišel totiž o nohu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Soutěžící v Milionáři vyhrál 3,6 milionu: Znal odpověď, přišel totiž o nohu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Anglii dojímá příběh Garetha Kendalla, který v nové verzi soutěže Chcete být milionářem? vyhrál pořádný balík. Milionovou odpověď znal díky hrozivé nehodě, při níž přišel o nohu.

Majitel lahůdkářství uspěl v kdysi i u nás oblíbené vědomostní soutěži, kterou nyní v Anglii moderuje Jeremy Clarkson (58), jehož si určitě pamatujete z pořadu Top Gear. Dostal se až k otázce za 3,6 milionu korun, která se ptala na jméno jezera, u něhož leží zřícenina hradu Urquhart. Většinu lidí by taková otázka možná vyvedla z míry, Gareth se ale nenechal znervóznit. „Vím to, protože jsem na tomto místě přišel o nohu,“ prozradil šokovanému publiku.

 

Jako správnou odpověď označil skotské jezero Loch Ness, které navštívil v roce 2012. „Když jsem se vracel z výletu domů, měl jsem nehodu, při níž jsem málem umřel. Dávali mi velmi malou šanci na přežití, nakonec jsem ale přišel jen o nohu,“ popsal hrozivý zážitek Gareth, který se rozhodl po výhře v soutěži lahůdkářství prodat...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.