Věřící dvacítka prodala panenství: Dražbou to ale neskončilo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Věřící dvacítka prodala panenství: Dražbou to ale neskončilo...

Jasmine
Jasmine (Foto : mirror.co.uk)

V dnešní době si člověk může vydělat peníze jakýmkoliv způsobem. Mnoho dívek se snaží přijít k penězům prostřednictvím dražby. V jejich případě ale nejde o dražbu nábytku nebo auta, ale o jejich panenství!  Dvacetiletá Jasmine z Paříže vydražila své panenství za 30 milionů korun, tím ale tento »obchod« neskončil.

Studentka tvrdí, že se do muže, který získal její panenství, zamilovala. Navíc prý hodlá se svým »kupcem« randit a je možné, že spolu za vydělané peníze budou bok po boku cestovat. "Jsem šťastná, že jsem měla to štěstí s mužem, který koupil mé panenství. Je chytrý, úspěšný a já mám ráda starší muže," napsala Jasmine podle deníku Mirror.

Její panenství bylo vydraženo úspěšným starším bankéřem z Wall Street z New Yorku. Bankéř porazil dýdžeje Angelese, který nabízel 900 000 eur a realitního magnáta z Mnichova, který nabídl 600 000 eur.
Mladá Jasmine i přesto, že pochází z náboženské rodiny, svého rozhodnutí nelituje. Peníze za panenství chce studentka použít nejen na cestování a pokrytí rodinných výdajů, ale také chce rozjet vlastní firmu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.