Manželé Zárubovi: Spolu jen kvůli synovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Manželé Zárubovi: Spolu jen kvůli synovi

Na promítání prvního dílu seriálu Policejní vyjednavači Světlana rozhodně s Liborem Boučkem nevyjednávala a rovnou mu nasadila policejní vestu.
Na promítání prvního dílu seriálu Policejní vyjednavači Světlana rozhodně s Liborem Boučkem nevyjednávala a rovnou mu nasadila policejní vestu.

PRAHA – Jestli je rodinná krize v manželství mediálně známého páru manželů Zárubových zažehnána, nedokáže říct s jistotou ani moderátorka 1. zpráv na Primě Světlana Zárubová (34).


„Po půlroce jsme se k sobě vrátili a snažíme se dát dohromady. Jak to dopadne, fakt nevím,“ řekla před časem Zárubová. Kolegové obou novinářů tvrdí, že se k sobě moderátorka a sportovní komentátor Robert Záruba (40) vrátili jen kvůli dítěti. „Nic víc už je k sobě netáhne,“ řekl deníku Aha! jeden z blízkých kolegů moderátorky.

Zatím to nevypadá, že by mezi sportovním komentátorem a krásnou moderátorkou opět propukla vášnivá romance. Možná v to oba manželé doufali, když se před časem po rodinné krizi a dokonce v době rozvodového řízení rozhodli, že to zkusí ještě jednou, a vrátili se k sobě. Sama Zárubová byla manželstvím zklamaná a požadovala po svém muži, aby jejich syna Viktora upřednostňoval před svou prací. A právě Viktor je tím pojítkem, které drží oba dohromady. „Sice se k sobě vrátili, ale udělali to jen kvůli Viktorovi,“ řekl nám zdroj blízký manželům.

Na úterním promítání pilotního dílu seriálu Policejní vyjednavači se objevila i Světlana Zárubová, která celou akci moderovala. Bylo vidět, jak ráda se na chvíli objevila v jiné společnosti, kde nemusí řešit rodinné problémy a to, zda její manželství s Robertem Zárubou ještě vůbec má smysl. Kliknutím zvětšete„Ona je tak vitální žena, která je pro každou srandu, je přímá a ničeho se nebojí. Kliknutím zvětšeteJe jasné, že ji to všechno trápí, ale snaží se s tím vyrovnat a na veřejnost zcela jistě působí jako silná žena,“ řekl jeden z jejích televizních kolegů.

Světlana rozhodně ještě nehází flintu do žita a trpělivé vyčkává, jak jejich manželství dopadne.


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.