»Stouni« dostali hole! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Stouni« dostali hole!

Mick Jagger je na pódiu jako doma. Aby také ne, po čtyřiceti letech vystupování.
Mick Jagger je na pódiu jako doma. Aby také ne, po čtyřiceti letech vystupování.  (Aha! – Petr Novotný)

BRNO – Už popáté do České republiky přiletěli rockoví trilobiti Rolling Stones, kteří v neděli večer vystoupili na okázalém pódiu na brněnském Výstavišti. Autoři klasických šlágrů jako Satisfaction či Miss You přitom měli v moravské metropoli vystoupit již minulý rok, jenže.

BRNO – Už popáté do České republiky přiletěli rockoví trilobiti Rolling Stones, kteří v neděli večer vystoupili na okázalém pódiu na brněnském Výstavišti. Autoři klasických šlágrů jako Satisfaction či Miss You přitom měli v moravské metropoli vystoupit již minulý rok, jenže na poslední chvíli musel být koncert odvolán, protože frontman skupiny Keith Richards spadl z palmy.

Nakonec se ale vystoupení v Brně »Stounům« vyplatilo, protože si z města odvezli suvenýr v podobě kovových vycházkových holí, které rozpočet města přišly na osmdesát tisíc korun. „Myslím, že je to fórek, který Rolling Stones pochopí,“ nechal se slyšel obdivovatel kapely, který na nápad s holemi přišel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.