Misska se málem utopila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Misska se málem utopila!

Modelka a účastnice Trosečníka Hana Mašlíková si užívala na umělé horolezecké stěně. Po závodech pak s kamarádkami řešila plastickou operaci prsou, která ji čeká už za pár dní.
Modelka a účastnice Trosečníka Hana Mašlíková si užívala na umělé horolezecké stěně. Po závodech pak s kamarádkami řešila plastickou operaci prsou, která ji čeká už za pár dní. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA - Velký závod celebrit v adrenalinových sportech Old Spice Challenge, který se v sobotu odehrál ve Žlutých lázních v Praze, byl plný dramatických situací. O jednu z nich se postarala misska Lilian Sarah Fischerová (19), která při závodu raftů z gumového člunu vypadla a zachraňovat ji musely její kamarádky!

Velký závod celebrit v adrenalinových sportech Old Spice Challenge, který se v sobotu odehrál ve Žlutých lázních v Praze, byl plný dramatických situací. O jednu z nich se postarala misska Lilian Sarah Fischerová (19), která při závodu raftů z gumového člunu vypadla a zachraňovat ji musely její kamarádky!

Tolik účastníků různých reality show se snad dohromady nikdy předtím nesešlo. Soutěžil kompletní tým VyVolených, přišla i řada finalistů SuperStar a nechyběli ani soutěžící z reality show Bar a Trosečník. Důvod jejich účasti byl prostý. Hlavním z pořadatelů byl totiž Pavel Novotný, syn známého baviče Petra Novotného a bývalý soutěžící v Baru. „Lidi z různých reality show znám, a tak jsem je pozval.

Old Spice Challenge je totiž soutěž, která je v zahraničí hodně populární, ale u nás má teď premiéru,“ vysvětlil Novotný, který celé závody i odmoderoval. Neměl tak čas dohlížet na svou starší sestru Lenku. Ta totiž našla velké zalíbení v moderátorovi Martinu Tankweyovi, kterému dokonce osahávala břicho. To Petr Zvěřina z VyVolených, Honzík a Flary z Baru si našli trochu jinou zábavu. Společně před soutěží vykouřili jointa marihuany. Když pak byli nuceni přecházet po lanovém mostě, všichni tři se povážlivě kymáceli.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.