Ester Ledecká (22) v šoku: Bryan Adams (58) se ozval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ester Ledecká (22) v šoku: Bryan Adams (58) se ozval!

Šok! Ester Ledecká byla pořádně překvapená, co pro ni její platonická láska udělala.
Šok! Ester Ledecká byla pořádně překvapená, co pro ni její platonická láska udělala. (Foto Aha! – Martin Sekanina, repro Tereza Maxová, profimedia)

Jejich platonická láska přerůstá v něco většího! Dvojnásobná olympijská šampionka Ester Ledecká (22) už nepochybuje, že kanadský rockový zpěvák Bryan Adams (58) k ní také něco cítí!

Byla v šoku, zalapala po dechu. „Ó můj bože,“ vypálila ze sebe. Dvě olympijská zlata se snowboardu a lyží i křišťálové glóby za triumfy ve Světovém poháru, kterými se zrovna na tiskové konferenci chlubila, pro ni najednou byly bezvýznamnými cetkami. Z televizní obrazovky jí totiž zrovna gratuloval světoznámý muzikant, její láska!


„Pusťte to, prosím, znovu! Budu na to koukat pořád dokola,“ zářila štěstím poté, co zpěvák ve společnosti svých kámošů z obrazovky povídal: „Ester, tady je Bryan, posíláme ti gratulaci.“ Nemohla z něj spustit oči. „Jasnej důkaz, že mě miluje! Teď už to vědí všichni,“ přesvědčovala přítomné.

Videovzkaz pomohla zprostředkovat modelka Tereza Maxová, bylo to velké překvápko. Slavná dcera hudebníka Janka Ledeckého má už od Adamse podepsanou kytaru. „Ale moc na ni nehraju, aby se ten podpis neotřel,“ řekla. Jejich duše jsou podle ní navždy spřízněné, už se těší na další společné setkání. „On je teď na turné, bude to podle jeho programu. Ale my si k sobě vždycky cestu najdeme,“ culila se.

Ledecké gratuloval Bryan Adams. Jasný důkaz, že mě miluje, smála se:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.