Freimanová skončila v divadle: Vážný důvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Freimanová skončila v divadle: Vážný důvod!

Veronika Freimanová
Veronika Freimanová (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Veronika Freimanová (62) je velmi obsazovanou herečkou, která si už pěknou řadu let může vybírat role. O práci nemá nouzi a diváci na televizních obrazovkách ji budou často sledovat v nejrůznějších postavách.  Aby měla více času pro rodinu, rozhodla se ukončit angažmá v divadle.

Točí pokračování seriálu Labyrint a objeví se ve dvou snímcích. Herečka Veronika Freimanová je jednoduše v jednom kole. „Na jaře mě třeba čeká premiéra filmu Metanol, který se věnuje právě těm událostem s metanolovou aférou. Mám tam malou, ale poměrně zásadní roli, více říct nemůžu. Možná že tou rolí mnohé diváky hodně překvapím. A pak dělám s Jirkou Strachem hororový seriál Labyrint, což mě hodně baví. Točila jsem taky krimiseriál Specialisté,“ prozradila herečka, která si zahraje také v pokračování seriálu Doktor Martin.

Aby se nepřetrhla a mohla trávit čas s milovanou rodinou, rozhodla se opustit divadlo. „Skončila jsem ve třech představeních Divadle Bez zábradlí, třeba ve hře Kdes to byl(a) v noci. Tam vlastně hraju už dvaadvacet let a mám pocit, že jsem právě na tuhle roli už stará. A pak ještě další dvě jsem ukončila,“ svěřila se časopisu Sedmička s tím, že se chce především věnovat miminku dcery Terezy Brabcové.

 Veronika Freimanová se svěřila, co s manželem nejraději dělají! 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.