Ruppert řekl ANO na ostrově! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ruppert řekl ANO na ostrově!

Ženich s ovázaným malíčkem,který sipořezal,i nevěsta se rozhodli probílo-zelenou kombinaci svých svatebních rób.
Ženich s ovázaným malíčkem,který sipořezal,i nevěsta se rozhodli probílo-zelenou kombinaci svých svatebních rób. (Aha! – Petr Novotný)

SUŠICE – Velmi romantická a tak trochu vodnická. Přesně taková byla včerejší svatba zpěváka skupiny Monkey Business Matěje Rupperta (29) a tanečnice a muzikálové zpěvačky Karolíny Chytilové (28).

Velmi romantická a tak trochu vodnická. Přesně taková byla včerejší svatba zpěváka skupiny Monkey Business Matěje Rupperta (29) a tanečnice a muzikálové zpěvačky Karolíny Chytilové (28). Po půlročním vztahu si řekli včera krátce po poledni své »ANO« v Dlouhé Vsi u Sušice.

Obřad se odehrál na malém ostrůvku u řeky, kam na lodičce nejprve připlul ženich, po něm jeho svědek, kolega z kapely Roman Holý a nakonec i nevěsta. „Chtěli jsme to pojmout trošku po vodnicku,“ se smíchem ženich vysvětloval, proč má na sobě zelené kalhoty a bílou košili. Na nohou pak měl místo polobotek jen pantofle, takzvané žabky. „Na svatbu jsme pozvali dvě stě hostů,“ pochlubil se Ruppert, který v minulosti prožil několikaletý vztah s moderátorkou Evou Aichmajerovou (29). Na kamarádovu svatbu dorazili například moderátoři Libor Bouček a Patrik Hezucký. Nechyběl ani další Ruppertův kolega z kapely Ondřej Brousek mladší, který přišel i s manželkou Adélou Gondíkovou. Společnou účastí tak trochu vyvrátili fámy, že jejich svazek prochází krizí.

Veselku Ruppert s pozvanými hosty nakonec oslavil na chatě svého kolegy z Monkey Business, Romana Holého.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.