Olmer si nebere servítky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Olmer si nebere servítky!

Vít Olmer zapózoval pro deník Aha! společně s manželkou, herečkou Simonou Chytrovoua synem Vítkem.
Vít Olmer zapózoval pro deník Aha! společně s manželkou, herečkou Simonou Chytrovoua synem Vítkem. (Aha! – Jaroslav Benda)

PRAHA – Režisér Vít Olmer (64) pokřtil v Domě knihy Kanzelsberger na Václavském náměstí v Praze svou novou knihu Nač se bát Frankensteinů aneb Moje cesta k transplantaci. Kniha však nepojednává jen o Olmerově složité dvojí transplantaci ledvin a jater, je věnovaná i současnosti a společenským problémům doby.

 

Je sestavena z fejetonů, článků a povídek, ve kterých si autor nebere žádné servítky. „Poté, co jsem utekl hrobníkovi z lopaty, jsem se rozhodl nazývat věci pravými jmény. Pokusil jsem se nastavit ironické zrcadlo tomu, co se děje v našem doposud stále dřevním kapitalismu, dirigovaném povětšinou sviněmi, které se jen obrátily na bok,“ říká nekompromisně režisér, který se prý nemusí bát již ničeho. Za kritiku jej údajně zažalovala i České televize „Žádná žaloba mi ještě domů nepřišla, i když se na ni těším. Ukáže se totiž, jak pádná jsou moje tvrzení,“ řekl deníku Aha! Olmer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.