Jiří Langmajer: Strašný úraz! Poraněná páteř! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Langmajer: Strašný úraz! Poraněná páteř!

Jiří Langmajer
Jiří Langmajer (Aha! – Marek Pátek)

RUMUNSKO/PRAHA – Měl to být další klidný film režiséra Filipa Renče (41), ale místo toho se natáčení zvrhlo v apokalypsu! „Párkrát šlo skutečně o kejhák,“ přiznává režisér, který si pro hlavní roli svého nového snímku Na vlastní nebezpečí vybral Jiřího Langmajera (40). Ten ale teď dost možná lituje, že Renčovu nabídku přijal. Během natáčení v Rumunsku si totiž ošklivě zranil páteř!

„Jsme na dně, nejde to fyzicky vydržet. Langmajer si záda po jednom pádu úplně odrovnal, má velké bolesti, je to zralé na operaci. Hlavní osvětlovač se přizabil v autě a je po operaci nohou. Nevím, jestli to dotočím. Peklo!“ volá zoufale Renč z Rumunska novinářce serveru idnes.cz. Jak je Langmajerovo zranění vážné, nikdo netuší. Jeho manažerka Hana Kučerová o něm nemá žádné zprávy! „Měl se dnes vracet, ale ještě jsem s ním nemluvila, nic o něm nevím,“ přiznává Kučerová.

Zranění Langmajerovy páteře však rozhodně není jediným problémem na natáčení snímku, který se příhodně jmenuje Na vlastní nebezpečí. „Vykašlala se na nás produkce, kamerové auto mělo těžkou nehodu, hudební skladatel Kraft si zlomil rameno. Nevím, jestli to dotočím. Větší peklo nejde prožít,“ bilancuje zdrchaný Renč, který během měsíce filmování v Bosně a v Rumunsku zhubl pět kilo. I přes pohmožděnou páteř však mělo pro Langmajera natáčení své světlé stránky. Podle kuloárních informací se totiž velmi sblížil se slovenskou herečkou Lucií Šipošovou, která je jednou ze dvou žen v osmdesátičlenném štábu. Ženatý Langmajer se přitom ještě nedávno zaplétal se svou kolegyní z »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě Ivanou Jirešovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.