Bráškové z Mise nový domov: Děda (†70) by měl radost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bráškové z Mise nový domov: Děda (†70) by měl radost!

Kluci už mají jiného opatrovníka.
Kluci už mají jiného opatrovníka. (Archiv Blesku)

Z vnuků Dominika (12) a Daniela (14) by měl děda Zdeněk Sporer (†70) velkou radost. Kluci, známí z reality show TV Nova Mise nový domov, se zlepšili ve škole. Aha! se pochlubili vysvědčením. 

Bratrům děda loni zemřel. Předtím se dohodl s dlouholetým kamarádem Zdeňkem K. (56), že se sourozenců ujme. Kluci jsou od léta u něj na vesnici, kde v domku s malým hospodářstvím žije s družkou Jitkou (57). Lepší opatrovníky pro milované vnuky si Zdeněk vybrat nemohl. V rodině je cítit pohoda.

Lepší známky
Mladší Dominik se hned Aha! pochlubil kozlíkem Oscarem, vzápětí předvedl i britského kocoura Norise. Poté se po vybídnutí tety Jitky oba bratři pochlubili i pololetním vysvědčením. „Já jsem se zlepšil víc. Na konci jsem měl dvě čtyřky a teď mám jen trojky,“ pochlubil se pyšně mladší z bratrů.

Stále vzpomínají
Starší Daniel prozradil, že měl čtyřku jen jednu a tu si také zlepšil. Na dědu, který bratry do své smrti vychovával, vzpomínají, povídají si o něm sami nebo s opatrovníky. Ti mají oba už dospělé děti, které už dávno vyletěly z hnízda, a od nich osm vnoučat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.