Gott o odchodu z tohoto světa: Kdo ví, co se mnou bude | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gott o odchodu z tohoto světa: Kdo ví, co se mnou bude

Český ples v pražském Obecním domě patří rozhodně mezi hlavní události sezony
Český ples v pražském Obecním domě patří rozhodně mezi hlavní události sezony (Robert Klejch)

Hodně černý humor použil Karel Gott (78), který byl hlavní hvězdou Českého plesu 2018. Přímo z pódia pražského Obecního domu děkoval pořadatelům, že ho pozvali letos, a ne až za rok, protože už by mohl být někde jinde! 

Bálplný luxusu, kde pravé šampaňské teklo proudem, vybraná společnost a skvělé jídlo – i tak vypadal první ročník Českého plesu, který v sobotu odstartoval plesovou sezonu v hlavním městě.

Co s ním bude?
Jako třešničku na dortu organizátoři pozvali pěveckou legendu Karla Gotta, který půl hodiny zpíval, co mu síly stačily, a publikum he neustále odměňovalo bouřlivým potleskem. „Jsem moc rád, že mě organizátoři pozvali letos, a nečekali až na další ročník. Protože kdo ví, co se mnou bude a taky kde budu,“ snažil se pobavit hosty Gott. Jenže vzhledem k jeho prodělané rakovině mízních uzlin to téměř nikomu žertovné nepřišlo.

Šťasten na jevišti
„Na mistrovi bylo vidět, že je hodně unavený, ale byl to fantastický zážitek. Když je na jevišti, tak vypadá šťastně,“ pronesla jedna z přihlížejících. Publikum Gotta nenechalo jen tak odejít z pódia, po skandování jeho jména obecenstvem dokonce dvě písně přidal.
Vystoupil brzy „Pan Gott vystoupil už ve 22.30, protože byla obava, že by byl o půlnoci už příliš unavený. Do Obecního domu přijel jen krátce před svým vystoupením a hned po něm zase odjel směrem k domovu,“ popsala, co se dělo v zákulisí, jedna z organizátorek. Kromě Gotta se na jevišti prostřídali Marie Rottrová (76), Pavel Vítek (55), Helena Vondráčková (70) či Tereza Mátlová (43).


Mátlová o plese a tak:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
5. 2. 2018 • 22:59

Na chvilku jsem se zamyslela, co má vlastně ta Ivana Gottová za život:! Když mu bylo 65 vlezla mu do postele .Velká sláva to asi nebyla a od té doby už jiná sláva, než ta slavíková se tam nekoná. Volné chvíle tráví jak ?Tančit s ním nemůže, na kole s ním jezdit nemůže, běhat taky ne, bruslit taky ne, plavat taky ne, vzít ho na loď , tak neví která bije ,v knihovně by usnul , na přednáškách by netrefil ven, v divadle by vydržel jen do první přestávky, tak jedině ta Ivana může hnít na pitomé Bertramce a sem tam Mistra doprovodit.Někam . Umí si někdo tohle představit jako život naplňující ?Ta Ivana musí být totálně tupá. A tak jak Gott bude za pár let v Česku vystupovat i Jágr. Ten bude ale kvůli kolenům sedávat na židli

fouk.si
5. 2. 2018 • 11:51

Hlavně by se měl mistr na celý halekání už v.y.s.r.a.t, stejně ten jeho zpěv už za moc nestojí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.