Zesnulý šofér Gotta: Po letech věrné služby přišel šok ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zesnulý šofér Gotta: Po letech věrné služby přišel šok ...

Karel Gott se svým dlouholetým šoférem Oldou Havránkem (†78).
Karel Gott se svým dlouholetým šoférem Oldou Havránkem (†78). (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka, ara)

V mobilu zpěváka Karla Gotta (78) nebylo zablokované pouze číslo jeho nejstarší dcery Dominiky (44). Mezi zablokovanými se ocitl také mistrův dlouholetý řidič Olda Havránek (†78).

Blokování čísel v mobilním telefonu Karla Gotta začalo na jaře 2015, kdy zpěvák rozpustil svůj původní management i tým spolupracovníků a s manželkou Ivanou (41) založil vlastní agenturu. Pro mnohé bylo toto rozhodnutí velkým překvapením, ale to ještě nikdo netušil, že to největší překvapení teprve přijde.

Po založení vlastní agentury si změnil i své telefonní číslo, které poskytl jen velmi omezenému počtu lidí. „Olouš ani jeho partnerka Hanka, sestřenice pana Gotta, to číslo nedostali. To víte, že je to nemile překvapilo,“ popisuje Blesku příbuzný zesnulého řidiče Havránka. „S partnerkou se staral v Újezdu u Svatého Kříže o hrob rodičů pana Gotta i o další důležité věci, a proto s ním potřebovali být v kontaktu. Olouš tedy po několika týdnech vyrazil na Bertramku a o číslo požádal,“ dodal Blesku příbuzný zesnulého řidiče Havránka. Jenže ani potom se Havránek nemohl Gottovi dovolat. Dokonce se s ním nemohl spojit ani poté, co zpěváka odvezli do nemocnice s náhlou příhodou břišní, kterou způsobily nádory v jeho těle. „Nevíme nic! Karlovi se dovolat nelze, to je jasné. A nikdo jiný se nám neozval,“ řekl tehdy Havránek. Havránek navštívil Gotta hned, jak se zpěvák dostal po propuštění z nemocnice domů. Přijel ho pak navštívit ještě dvakrát, ale pak už nikdy. „Viděli jsme se po jeho boji s rakovinou až loni v létě, kdy za námi přijel do Svaťáku. Pak říkal, že nás pozve na svůj koncert v Malostranské besedě, ale to se nestalo. Až teď za mnou přijel do nemocnice. Udělal mi radost, že se objevil. Bral jsem to jako usmíření,“ prozradil Havránek Blesku letos v červnu před svou smrtí.

 Na video s Karlem Gottem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
domino22
14. 12. 2017 • 07:47

Ta slavná Ivanka by potřebovala dostat pár facek přes hubu ! Náplava jedna ! Na druhou stranu stařičký pan Gott to tak chce, protože jinak by se snad ještě zvetil a udělal si pořádek, ne ???

-bello-
13. 12. 2017 • 18:57

Zbavovat se starých čísel je OK, zbavovat se starých přátel jen tak OK není.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.