Modelka Erbová (36): »Dorostla« do totální sexbomby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Modelka Erbová (36): »Dorostla« do totální sexbomby!

Nabídky na modeling stále chodí. A teď jich bude ještě víc.
Nabídky na modeling stále chodí. A teď jich bude ještě víc. (Foto pro Aha! – Dan Zahrádka, ara)

Konečně ženská se vším všudy! Tak se teď cítí Vlaďka Erbová (36). Prodloužené vlasy z ní udělaly ještě větší sexbombu, než byla. Není divu, že se sama nemůže poznat! 

„Koukala jsem na sebe jako na cizí paní. Musím říct, že sama sebe tam nepoznávám. A říkala jsem si, co je to na fotkách za hezkou ženskou,“ okomentovala bývalka fotbalového bouřliváka Tomáše Řepky se smíchem své poslední sexy fotky. „Chtěli jsme s kadeřníkem Michalem Bačákem ukázat, že jdou prodloužit i vlasy, které nemají ani čtyřcentimetrovou délku,“ svěřila se Vlaďka, která se pro dlouhé vlasy rozhodla po dvaceti letech.

„Když jsem byla na krátko, tak mi i mamka říkala – Vladí, ty nejsi hezká, ty jsi jiná! Takže když mi někdo řekl, že jsem hezká, odpovídala jsem, že nejsem hezká, ale zajímavá,“ přiznala Erbová. „Nikdy jsem se v tom krátkém střihu necítila extra žensky,“ dodala s tím, že teď je tomu právě naopak.

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! 

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
1. 2. 2018 • 00:49

stará užvaněna škatule bellmek hodnoti hloupá uklízečko všichni tě mají na háku

-bello-
31. 1. 2018 • 21:14

Já jí fandím, protože se na ni vrhnul kde kdo, ale pokud vím, tak si vydělávala a s Řepkou a jeho ex si užila peklo..Co ta dokázala Erbové provádět s tou svou nepovedenou, nevychovanou dcerunkou bylo neskutečné ! Já říkám, že Erbová je pěkná ženská .Jenže na těch fotkách ( je mi líto ) na 36 let vidím dost povolená stehna a i jinak nic moc.Mech na hlavě ji odlišoval, pak to střapaté něco a la karfiól bylo taky OK, ale tyhle delší vlasy=tuctovka .Jo , že to drží na 4 cm to je dobrá práce

britva
31. 1. 2018 • 19:01

jen nerozumím tomu, proč si nechá vlasy prodloužit, když si je může nechat narůst copak je nějaká proplešatělá i když ono je to vlastně za peníze a blb Řepka to zatáhne v alimentech

xsedmikraska
31. 1. 2018 • 18:14

V těch krátkých vlasech mi přišla výjimečná, zajímavá, moc ji to sedlo. V těch delších, taková další v řadě modelek. Přidává ji to léta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.