Vanessu už si odnesla domů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vanessu už si odnesla domů

Hurá domů.
Hurá domů. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Modelka Andrea Verešová (26) už si odvezla svou prvorozenou holčičku Vanessu domů! Šťastná a v objetí svého manžela Daniela Volopicha a maminky Estery opustila o »smolném dnu« v pátek 13. července porodnici U Apolináře.

Modelka Andrea Verešová (26) už si odvezla svou prvorozenou holčičku Vanessu domů! Šťastná a v objetí svého manžela Daniela Volopicha a maminky Estery opustila o »smolném dnu« v pátek 13. července porodnici U Apolináře.

„Mám velkou radost, Vanessa je tak krásná a hodná,“ svěřila se deníku Aha! nadšená maminka Andrea, která rozhodně odmítá být pověrčivá. „To si nesmím připouštět a chci se jen radovat,“ dodala. Porodnici nakonec rodiče opouštěli s tříhodinovým zpožděním. Andrea totiž nejdříve čekala ještě na svoji sestru Alexandru, která ji v porodnici vystřídala a po plánovaném císařském řezu, kdy také U Apolináře porodila syna Martina, nastoupila na její lože ve stejném luxusním pokoji. Čas odchodu se poté zpozdil ještě o další dvě hodiny, protože malá Vanesska začala plakat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.