Adamovská a Štěpánek: V tomhle oproti ostatním vedou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adamovská a Štěpánek: V tomhle oproti ostatním vedou!

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek
Zlata Adamovská a Petr Štěpánek (Foto Aha! – A. Malachovský, P. Novotný, D. Černovský, Herminapress.cz)

Už řadu let spolu hrají v nekonečném seriálu a vůbec jim to nevadí! Výhodné to je především finančně, protože jako takzvaní »áčkoví« herci si vydělají kolem deseti tisíc za jeden natáčecí den. To je slušné, že?

A právě v tom, že spolu rádi hrají, se liší od jiných hereckých párů, kterým společné angažmá leze krkem a přichází tak o hezké role a pěkné sumičky.

„Hraje se nám spolu dobře, slyšíme na sebe a asi výhodou u nás je, že známe reakce jeden druhého v různých situacích,“ pověděla časopisu Sedmička herečka Zlata Adamovská, kterou můžeme už mnoho let sledovat v Ordinaci v růžové zahradě v roli pediatričky Běly Páleníkové.

Několik let v Ordinaci září i Petr Štěpánek, který hraje ředitele nemocnice, jenž nasbíral zkušenosti ve Francii. Za velmi pěkný honorář si tak dvojice užívá úžasné dovolené v zahraničí, kde rádi popíjí jejich oblíbené víno.

Zlata Adamovská: Proč nikdy nechtěla za manžela herce a proč si nakonec jednoho vzala

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.