Chystá se Anděl Páně 3: Strach práskl, o čem bude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Chystá se Anděl Páně 3: Strach práskl, o čem bude!

Jiří Strach už přemýšlí o dalším pokračování oblíbené pohádky.
Jiří Strach už přemýšlí o dalším pokračování oblíbené pohádky. (Foto: Martin Přibyl, Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

Jiří Strach pohádkou Anděl Páně dobyl srdce českých diváků. Anděl Páně 2 se stal nejnavštěvovanějším v kinech, i nejsledovanějším v televizi. Režisér teď přiznal, že chystá i další pokračování. Dokonce naznačil, o čem bude.

Anděl Páně 2 se stal nejen nejnavštěvovanějším, ale i nejvýdělečnějším českým filmem. V kinech vydělal přes 127 milionů korun. Jiří Strach ale přiznává, že jeho nápad natočit pohádku, se zpočátku mnoha lidem příliš nezamlouval. „Neměl jsem rozhodně na růžích ustláno. Musel jsem hodně lidí hodně přesvědčovat,“ prozradil režisér, kterému se nakonec podařilo do filmu obsadit i přední české hvězdy.

Obrovský úspěch jeho pohádek, je důvodem, proč se rozhodl natočit třetí pokračování. Strach také naznačil, jak by mohl oblíbený příběh pokračovat. „Mám nápad na to, jak by to mohlo vypadat, kdyby Ježíšek utekl z nebe, ale protože ještě nenastal druhý příchod Krista, v nebi by vypukla panika,“ nastínil Jiří Strach možnou synopsi Anděla Páně 3 pro týdeník Sedmička.

 Anděl Páně 2: Nepovedené záběry

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.