Petr Čtvrtníček: Napadl Hrušínského! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Petr Čtvrtníček: Napadl Hrušínského!

Rybář v podání Rudolfa Hrušínského chce obřího sumce zabít elektrickým proudem. A to se Petru Čtvrtníčkovi (vlevo) vůbec nelíbí, a proto mu v tom chce zabránit.
Rybář v podání Rudolfa Hrušínského chce obřího sumce zabít elektrickým proudem. A to se Petru Čtvrtníčkovi (vlevo) vůbec nelíbí, a proto mu v tom chce zabránit. (: FND)

PRAHA – Humorista Petr Čtvrtníček (40) se svými kamarády si naplánovali hodně pracovní prázdniny. Žádné lelkování na pláži v nějaké exotické destinaci, nýbrž místy velmi náročné natáčení nové komedie Poslední plavky. Deníku Aha! se podařilo získat několik fotografií přímo z placu!

Humorista Petr Čtvrtníček (40) se svými kamarády si naplánovali hodně pracovní prázdniny. Žádné lelkování na pláži v nějaké exotické destinaci, nýbrž místy velmi náročné natáčení nové komedie Poslední plavky. Deníku Aha! se podařilo získat několik fotografií přímo z placu!

Film líčí osudy bývalého veksláka Jardy Kuchaře v podání Petra Čtvrtníčka, který vzpomíná na zašlou slávu tuzexového bonu a na živobytí si vydělává pronájmem vlastního bytu. Každé léto proto musí trávit mimo domov u opuštěného rybníka, kde provozuje ještě opuštěnější bufet.

„Jenže všechno se změní v momentě, kdy se v rybníce objeví obří sumec, který sežere jednomu z rybářů psa,“ vypraví Čtvrtníček. Majitel psa, kterého hraje Rudolf Hrušínský, se ovšem rozhodne obřího sumce zabít elektrickým proudem. To se ale vůbec nelíbí Čtvrtníčkovi, který chce naopak na sumce přilákat k rybníku zástupy rybářů a jako provozovatel bufetu na tom pořádně vydělat.

Ve filmové komedii Poslední plavky se vedle Čtvrtníčka objeví řada hereckých hvězd v čele s již zmíněným Rudolfem Hrušínským, Jiřím Lábusem či Josefem Poláškem. „A podařilo se nám získat i hvězdného Lubomíra Lipského, který přijal roli starého Zachariáše,“ pochvaluje si Petr Čtvrtníček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.