Gott vyznal Ivance lásku: Sklidil kritiku a výsměch! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gott vyznal Ivance lásku: Sklidil kritiku a výsměch!

Karel Gott zveřejnil dojemné vyznání manželce.
Karel Gott zveřejnil dojemné vyznání manželce. (Foto: Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek, Facebook)

U příležitosti 10. výročí sňatku s jeho manželkou Ivankou, zveřejnil Karel Gott na sociální nádherné vyznání lásky. Jaké sklidí reakce, ale oblíbený zpěvák zřejmě nečekal.

„Moje milovaná Ivanko, děkuji Ti za našich prvních deset let manželství (a celkově krásných 18 let našeho vztahu), ve kterých jsem se přesvědčil, že jsi pro mě ta pravá. Děkuji Ti za vše a jsem šťastný, že Tě mám,“ uvedl Gott ke snímku z jeho oslavy s manželkou, kterou zveřejnil na sociální síti. V neděli totiž uplynulo přesně deset let od jejich svatby v Las Vegas.

Na vyznání lásky ale Gottovi fanoušci zareagovali poněkud nečekaně. „Pokud to je zapotřebí sdílet, to není vyznání, ale marketingový tah,“ napsala jedna uživatelka. „To vyznání, ač krásné, měl snad říct Karel Ivaně a ne to psát na veřejnou síť. Nás o tom, co k Ivaně cítí, přesvědčovat nemusí,“ poznamenal další diskutující. Někteří lidé dokonce zapochybovali, zda Karel Gott spravuje jeho profil na Facebooku osobně. Dovolená až  po koncertě

Gottovi v posledních letech vždy trávili začátek roku na dovolené v zahraničí. Letos tomu tak ale není. „Karel má na konci ledna velký a hlavně vyprodaný koncert v Bratislavě, na který se chystá deset tisíc lidí. Je smluvně vázaný a nechce ho nijak ohrozit. Proto zatím nikam neletěli. Až po koncertu,“ řekl deníku Aha! zdroj ze zpěvákova okolí.

 Takhle slavil Silvestra Karel Gott: Poslechněte si, co zpíval hostům luxusního casina!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Ellen
15. 1. 2018 • 09:54

Myslim si že to neni tak upřímné,jak je to publikováno veřejně. Vždyť o tom si každý udělá svůj názor !Mimo toho měl K.Gott jinou stálou přítelkyni nekolik let,až se to provalilo tak manželka udělala scénu,tím pádem se manžel angažoval a celou aféru,touto cestou pro klid v rodině udělal !Jenže netušil že to bylo nejrozumnější řešení !!!

-bello-
10. 1. 2018 • 20:07

kinki co je to za blábolV jeho věku že nemusí mít zuby svoje ? I ta jeho ústa jsou jeho výrobní prostředek .Sotva by nechodil k zubaři, to sotva ! Pokud neměl parodontózu zuby má svoje , akorát věkem nevypadaly, tak má třeba korunky.Víčka a uši má taky předělaný. To je jeho věc, ale v tonhle věku nemít zuby ?

6010
10. 1. 2018 • 10:53

Vozembouchu, za ty tvoje názory bych tebou ráda o zem bouchla.Chtěla bych vidět, kdyby tobě někdo napsal písničku na tělo, jak by to dopadlo.A že má nové zuby? A kdo ne? V jeho věku mít vlastní zuby, to by byla rarita. Ale ty asi na nové nemáš, tak závidíš, viď? Vymeť ze sebe zlo, které tebou mává a zkus být normální.

6010
10. 1. 2018 • 10:46

Kdepak vyznat někomu lásku a navíc veřejně.To se v Česku nenosí.Lidi jsou totiž hrozně závistiví a nepřející.Ale já osobně Vám to Vaše štěstí přeji a k výročí gratuluji a ať se Vám všem, daří co nejlépe.Jste krásná rodinka, což plno závistivců nemůže ztrávit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.