David Spilka: Poslouchá kradenou hudbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

David Spilka: Poslouchá kradenou hudbu!

Spilka si pouští vypálená cédéčka, což by neměl.
Spilka si pouští vypálená cédéčka, což by neměl. (: archiv)

PRAHA – Tak to by od nadějného zpěváka Davida Spilky (21), který skončil jako druhý hned za Zbyňkem Drdou v třetí řadě pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar, opravdu nikdo nečekal!

Tak to by od nadějného zpěváka Davida Spilky (21), který skončil jako druhý hned za Zbyňkem Drdou v třetí řadě pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar, opravdu nikdo nečekal! Přiznal se totiž k tomu, že nekupuje hudbu, protože ji dostává vypálenou od kamarádů! Odborníci, kteří v Česku bojují proti hudebnímu pirátství, se na Spilku zlobí!

Na otázku magazínu Mladé fronty Dnes, kdy si naposledy koupil cédéčko, Spilka odpovídá: „Nepamatuju si. Dostávám přepálená cédéčka od kamarádů, ale mám i své favority, u kterých musím mít originály,“ řekl Spilka.

Hudební odborníci jsou z jeho vyjádření v šoku: „David asi netuší, že tím vyjádřením škodí hlavně sám sobě. Chystá se teď přeci vydat cédéčko, a protože ho fanoušci berou jako svůj vzor, třeba se zachovají přesně podle něj, desku si nekoupí a radši si ji vypálí. Proč by měli za jeho muziku platit, když on sám za ni neplatí?“ shodují se lidé z branže. Spilkovo první cédéčko se bude jmenovat Stříbrný sen a vyjít by mělo v průběhu září.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.