MIMINKO VERONIKY ŽILKOVÉ: Nové zprávy z porodnice. Doma už vybírají kočárek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

MIMINKO VERONIKY ŽILKOVÉ: Nové zprávy z porodnice. Doma už vybírají kočárek

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Drama s těžce nemocným synem Veroniky Žilkové (45) Melicharem možná spěje ke šťastnému konci! Miminko, které 14. května přišlo na svět s vrozenou brániční kýlou a má proto vážné problémy s dýcháním, se totiž lékaři chystají propustit domů!

Drama s těžce nemocným synem Veroniky Žilkové (45) Melicharem možná spěje ke šťastnému konci! Miminko, které 14. května přišlo na svět s vrozenou brániční kýlou a má proto vážné problémy s dýcháním, se totiž lékaři chystají propustit domů! „Možná už začátkem srpna, nejpozději do konce prázdnin,“ připustil zdroj z motolské nemocnice. I když je Melichárek napojen už sedm týdnů na umělé dýchání, situace se rapidně zlepšuje a rodina už plánuje nákupy. Dcera Žilkové, Agáta Hanychová, už převzala od sponzora šek na kočárek pro Melichara!

„Melicharův zdravotní stav se celkově stabilizuje, jen stále bohužel přetrvávají potíže s dýcháním. Snažíme se pacienta odpojovat od přístrojů, aby to zvládl sám, ale víc jak dvacet minut zatím bohužel nezvládne. To je vážné, ale vidíme to velmi nadějně. Pokud nenastane kritická situace, během srpna půjde Melichar konečně domů,“ vysvětluje zdroj z motolské nemocnice. Možná i proto si Žilková konečně vyžádala od sponzora nabídnutý kočárek pro své nejmladší dítě!

„Nejspíš to nechtěla se Stropnickým zakřiknout. Stále neměli jistotu, zda Melichar boj s nemocí přežije a tak dřív poukázky od sponzora odmítala. Později se ale její dcera Agáta přihlásila s tím, že by si poukázky pro maminku převzala. Už je skoro jasné, že děťátko ten těžký boj vyhraje,“ říká zdroj blízký rodině Veroniky Žilkové.

Minulý týden si proto Agáta spolu s malou sestrou Kordulou (2) převzala od výrobce kočárků Concord, který v zahraničí spolupracuje například i se zpěvačkou Britney Spears, autosedačku pro Kordulku a poukázky, na které si kočárek a další vybavení pro Melichara vybere sama paní Veronika. Stihnout by to ale měla co nejdříve, neboť naděje, že se nejmladší potomek populární herečky a herce a bývalého diplomata Martina Stropnického dostane domů v nejbližších pár týdnech, stále sílí.

„Kordulce se nejvíc líbí plechová lahvička na pití, která k autosedačce patří. Sama bych chtěla děti, nejraději holčičky, protože bych s nimi chtěla mít tak báječný vztah, jaký mám já s mámou,“ svěřila se při předávání dárků Agáta, která se ale tvrdošíjně odmítala byť jen zmínit o těžce nemocném bratru Melicharovi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.