Tomáš Klus & Richard Krajčo: Válka pokračuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tomáš Klus & Richard Krajčo: Válka pokračuje!

Richard Krajčo.
Richard Krajčo. (Foto: Foto ČT, Bontonfilm, ara)

Tomáš Klus (31) a Richard Krajčo (40) spolu už nějakou dobu soupeří a jejich spor teď nabírá na obrátkách. Zpěváka Richarda Krajča nejspíš opustila inspirace, jak jinak si vysvětlit, že se nebál okopírovat tvorbu Kluse ve svém nejnovějším videoklipu. 

Videoklip k písni Zůstaň tu se mnou od kapely Kryštof se až nápadně podobá videoklipu Tomáše Kluse, který vyšel v roce 2015 k písni Přeju Ti. Podoby videoklipu si nevšiml pouze samotný Klus, ale také jeho žena Tamara (29), která se Krajčovi veřejně vysmála.

Tamara na svém instagramovém účtu srovnala fotku Kluse právě z videoklipu Přeju Ti s fotografií Krajča a vytvořila anketu, zda to fanouškům nepřijde také trapné. Všichni fanoušci, ale s Tamarou stejný názor nesdílejí, přesněji 48% to evidentně trapné nepřišlo a možná z tohoto důvodu Klusová později příspěvek smazala. Krajčo se ale s obvinění kopírování nesetkal poprvé. Již před lety byl obviněn, že ukradl hudební skupině O5 a Radeček melodii a sám ji pak nazpíval. Jedná o melodii k písni Cesta, kterou Krajčo nazpíval s Klusem. Právě singl Cesta vyvolal mezi zpěváky spor. Kromě toho, že se hádali o tantiémy, začali si vyčítat různé politické angažovanosti, což vyvrcholilo v nenávist a soupeření.

 Na video s Tomášem Klusem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.