David Spilka: Unesl Hejmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

David Spilka: Unesl Hejmu!

Spilka jako mafián se v reklamě snaží dostat od Hejmy informaci, kde koupil své auto.
Spilka jako mafián se v reklamě snaží dostat od Hejmy informaci, kde koupil své auto. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Kdo by to do něj řekl! Stříbrný finalista třetí řady soutěže Česko hledá SuperStar David Spilka (20) je mafián, který se neštítí ničeho. A zřejmě dostal vztek na svého konkurenta a bývalého porotce SuperStar Ondřeje Hejmu (56), kterému závidí jeho úspěch, a tak ho rovnou unesl!

Kdo by to do něj řekl! Stříbrný finalista třetí řady soutěže Česko hledá SuperStar David Spilka (20) je mafián, který se neštítí ničeho. A zřejmě dostal vztek na svého konkurenta a bývalého porotce SuperStar Ondřeje Hejmu (56), kterému závidí jeho úspěch, a tak ho rovnou unesl!

To vše ale jen v nové reklamě, které Hejma se Spilkou propůjčili svoji tvář. „Je to reklama na Audi R8, kde hraju mafiána a snažím se s pomocí svých hochů na černou práci vymlátit z Ondry informaci, kde koupil svoje auto,“ svěřil se nám Spilka. „Jinak si ale Ondřeje moc vážím a rozhodně se mu nechci mstít za jeho výroky ze SuperStar,“ dodává mladý zpěvák, který právě dokončuje své debutové album.

Na place to tak ale rozhodně nevypadalo! Ondřej Hejma totiž seděl svázaný na židli a za ním se culil Spilka se dvěma »ostrými hochy«, kteří měli ze »Žlutého psa« informaci, kde se dá koupit Audi R8, dostat za každou cenu. Nakonec ale byl režisér spokojený, Hejmu odvázal a všichni zašli i se Spilkou zapít reklamu do přistaveného cateringu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.