Jirka Korn do toho potřetí praštil: Oženil se po 8 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jirka Korn do toho potřetí praštil: Oženil se po 8 letech!

S Renatou mají společnou vášeň - golf.
S Renatou mají společnou vášeň - golf. (Foto Aha! - profimedia.cz)

Po osmi letech zpěvák Jiří Korn (68) řekl ANO své dlouholeté přítelkyni, golfistce Renatě Cieslerové (42). „Přišlo to z jeho strany,“ tvrdí novopečená paní Kornová.

„My jsme spolu strašně dlouho, je to úžasný a stále se nic nezměnilo. Stále fungujeme jako před osmi roky,“ svěřila Renata včerejšímu Top staru na Primě. „Akorát jen toho golfu je čím dál méně, protože pracovní povinnosti jsou pracovní povinnosti,“ dodala. Zpěvák se ke svatbě nevyjádřil.

Ženatý je nicméně potřetí. První manželka Hana už nežije. S druhou ženou, moderátorkou a bývalou modelkou Kateřinou Kornovou (50), má dnes už šestadvacetiletého Filipa a o rok mladší Kristýnu.

Na video s Kornem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 11. 2017 • 22:01

Korn je úžasně pohybově nadaný, jako zpěvák je hodně zajímavý a i jinak má hodně zájmů a i v nich ( jako ve všem ) trvá na perfektních výkonech.On je prostě perfekcionista a to s Kornovou Kateřinou nešlo dohromady. A neuvěřitelný co všechno Korn dělá , on je snad neunavitelný . Věkový rozdíl je děsný, jenže Korn není žádný dědek.

hadaja
1. 11. 2017 • 19:29

V jeho věku je myslím plešatý každý druhý, nikam se necpe, pro bulvár žádné sousto, tak se chytli jeho svatby, kdyby se s ním tenkrát Kornová nerozvedla, čehož ona několikrát litovala, protože on je solidní, tak by byli spolu dodnes, nemyslím si, že je osel, občas exravagantní v oblékání, ale to patří k jeho povolání.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.