Grossová má smůlu: Milionové dědictví skončilo u právníka z Nuslí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Grossová má smůlu: Milionové dědictví skončilo u právníka z Nuslí!

Natálka Grossová
Natálka Grossová (Foto: Profimedia.cz)

Dědictví po zemřelém expremiérovi je konečně vypořádáno. Jenže zatímco vdova a její starší dcera se z právě nabitého dědictví mohou radovat okamžitě, dcerunka nejmladší má bohužel smůlu. Proč?

„Matka ji nemůže zastupovat z důvodu kolize zájmů, protože je rovněž povolána k dědění po zůstaviteli," vyplývá z lejster o průběhu dědického řízení, ke kterým se dostal deník Blesk. Opatrovníkem Natálky Grossové (15) se tak místo vdovy Šárky (47) stal třicetiletý advokát z pražských Nuslí. Právě jemu budou Natálčiny miliony z dědictví po Stanislavu Grossovi (†45) říkat, až do dne její plnoletosti, pane. 

A co se vlastně zdědilo? Natálka dostala půlku vily v Slivenci, druhá část domu připadla vdově Šárce. Na tu je současně napsán i kvartýr v Miami na americké Floridě. A devatenáctiletá dcerunka Denisa je pak hrdou majitelkou bytu na pražském Smíchově.

15. narozeniny Grossové na jevišti Plesu upírů: Před diváky brečela kvůli otci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.