Dcery expremiéra Grosse (†45): Velká zpověď o rodičích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dcery expremiéra Grosse (†45): Velká zpověď o rodičích!

Dcery Denisa a Natálka si přejí, aby se jejich maminka znovu zamilovala.
Dcery Denisa a Natálka si přejí, aby se jejich maminka znovu zamilovala. (Foto: Martin Hykl, ara)

Zanevřela na muže! Vdova po expremiérovi Stanislavu Grossovi (†45) Šárka Grossová (46) je matkou na plný úvazek a věnuje se výhradně dětem. Její dcery Natálka (14) a Denisa (18) by si ale přály vidět maminku opět zamilovanou.

Před sedmnácti měsíci podlehl expremiér Amyotrofické laterální skleróze (ALS) a od té doby se Šárka straní mužů. „Moje maminka je ta nejsilnější žena, kterou znám. Moc bych jí přála, aby se znovu zamilovala.

Ona je pro mě velkou inspirací. Je to ale tak, že všechno, co se týká lásky, odmítá,“ prozradila deníku Aha! její dcera Denisa.  „Ona je skvělá ženská a moc krásná a chtělo by ji spousta chlapů, ale sama říká, že si dá ještě chvilku čas,“ souhlasila se svou sestrou Natálie.

I když obě mají stejný názor, s maminkou je to komplikované. „Žádné dohazovaní nemá cenu, ona je té povahy, že pokud sama nechce, tak s ní nic nehne,“ shodují se mladé Grossové s tím, že maminka s tatínkem spolu byli přes dvacet let.

„Po takové době bude pro ni těžké se znovu zamilovat, ale moc jí se sestrou přejeme, aby byla šťastná a zamilovaná,“ přeje si Natálka, která je vděčná své matce za to, jak ji podporuje v kariéře zpěvačky. „Celý život nás vedla k umění,“ dodává Natálka, která je hvězdou několika muzikálů.

Nejkrásnější vzpomínka na tátu? Vymýšlel pohádky!
„Náš tatínek byl expert na vyprávění pohádek. Když začal povídat, já mu do toho vždy skočila a on to změnil, a vznikaly zcela nové pohádky. Se sestrou jsme měly nejraději Tajuplný ostrov pirátů,“ svěřila Denisa Grossová, která se sestrou na tatínka často vzpomíná.



Přečtěte si
joudajoudovy
7. 10. 2016 • 08:15

srovnavat grosse s babisem je tupost primitiva. takze zlodej, ktery okradl narod je vetsi hrdina, nez clovek, ktery v cechach zalozi firmy, odvadi dane, zamestnava lidi a cerpa zakonne dotace jako kazdy jiny podnikatel? vase dusevni pochody vykazuji jistou anomalii....

-bello-
7. 10. 2016 • 01:00

Holky za tátu nemůžou a když to tak vezmu, Gross podvedl tenhle národ o něco míň, než tak činí Babiš dnes / i s Čapím hnízdem/ a přesto mu lidi zobou koblihy z ruky a po Grossovi házej klacky. Gross aspoň nebyl vyčůranej komunista ( jen pro něco ), estébák a Slovák

pavucinka
6. 10. 2016 • 19:42

ale, většina lidí není lepší než Stanislav Gross. A on se doznal, což jiní zdaleka ne a lžou s pohledem do očí / do kamery/

domino22
6. 10. 2016 • 13:15

Nevím, koho tady zajímají nějaké školačky a jejich kecy.... Mě tedy určitě ne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.