Zuzana Paroubková drsně o Petře: Slova o bláznech a lžích! Žaloba na spadnutí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zuzana Paroubková drsně o Petře: Slova o bláznech a lžích! Žaloba na spadnutí?

Petra se chce prý mstít, podle Zuzany nemá důvod...
Petra se chce prý mstít, podle Zuzany nemá důvod... (Foto ara)

Bývalá manželka expremiéra české vlády se toho očividně nebojí. Do jeho aktuální ještě manželky se totiž obula natolik hustě, že to může mít i soudní dohru!

„Já si myslím, že ona je blázen. Kdyby s ním zůstala, měla by se celý život dobře. Teď bude muset počítat každou korunu," zhusta okomentovala současnou pozici Petry Paroubkové (44) Zuzana Paroubková (60) na webu Expres.cz. Zde dokonce tvrdí, že si nedokáže vydělat ani na vlastní živobytí: „Stačilo se jen dívat, u každého záměru vydržela jenom měsíc a pak ji to přestalo bavit."

A paní Zuzana se během interview velmi ohradila proti Petřinu tvrzení, že právě ona by měla být jedním z důvodů současné manželské krize Jiřího Paroubka (65). „Do Chuchle jsem nejezdila, ale na chatu ano. Tehdy jsem se ptala bývalého manžela, jestli jí to nebude vadit, když tam přijedu. Říkal, že vůbec ne. Ptala jsem se i Petry a ona mi řekla, že budou naopak rádi, když tam přijedu. Takže když jsem měla volno, jezdila jsem za nimi. Ona si to ale přála. Kdyby cokoliv naznačila, nejezdila bych k nim. Ona lže. Strašně moc lže."

Jiří a Petra u soudu:

Prásk.tv

  • ZaujaloNás

    VELKÁ ZMĚNA! Gottova dcera musela ukončit studium na prestižní škole. Co se...

    VELKÁ ZMĚNA! Gottova dcera musela ukončit studium na prestižní škole. Co se...
  • ZaujaloNás

    CHUDÁK NOID: Chtěl ukončit spory s bývalkou Gábinou. Ta mu to ale jen tak...

    CHUDÁK NOID: Chtěl ukončit spory s bývalkou Gábinou. Ta mu to ale jen tak...


Přečtěte si
bursik
11. 10. 2017 • 07:06

a na svatbe syna zhubla prasnice, prsa na brichu, podkolenky a cerne panske polobotky !!Elegantni na hovado a ma take bradavici.Zuzanu museli ucesat ,namalovat, ale stejne v 60 letech je to ruina! kradli cely zivot i v RaJ a Jirka je k ni slusny jen proto,ze vse baba vi a utopila by ho kdykoliv!tohle ta devecka z SK nechapala ! hnus i ten syn podruhe zenaty zabak po mame

-bello-
11. 10. 2017 • 00:02

To nic nemění na věci, že Paroubková Zuzana se cpala na chatu k rodině, která jí nepatřila a teď se cpe i k rozvodu. Co má co říkat o Paroubkové Petře, že by se s ním měla jak ve vatě? Dyť se mohla mít sama taky, kdyby nedošla samou " vatou " k vizáži vorvaně . A tohle si nárokuje učit francouzštinu dítě, který jí nepatří a který naočkuje?Prostě to Petře vrací a je pěkně zákeřná !

pelagie
10. 10. 2017 • 20:21

Že by mladá musela počítat každou korunu, si nemyslím, ta starýho stáhne, že se bude divit..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.