Zdrcená herečka Hana Maciuchová: Smrt nejbližšího! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zdrcená herečka Hana Maciuchová: Smrt nejbližšího!

Herečka byla umírajícímu otci neustále nablízku.
Herečka byla umírajícímu otci neustále nablízku. (Foto Aha!: Alexandr Malachovský, archiv H. Maciuchové)

Přišla o nejdražšího muže svého života! Herečka Hana Maciuchová (71) dokázala před veřejností několik týdnů tajit smrt otce.

„Nás drahý tatínek odešel,“ potvrdila včera deníku Aha! bývalá hvězda seriálu Ulice. Podle našich informací Josef Maciuch (†97) skonal před několika týdny. Do posledních chvíl u něho byla rodina.

Zdravotní stav bývalého ochotnického herce byl už několik let špatný. V posledním roce se ale zhoršil natolik, že Maciuchová omezila své pracovní aktivity a byla mu se svou sestrou Silvií neustále nablízku. Neustále pendlovala mezi Prahou a Olomoucí, kde v poslední době žil. Hrála pouze v divadle, ostatní televizní a filmové nabídky odmítala s tím, že chce být u tatínka a z časových důvodů by je nezvládla.



Přečtěte si
aveneta
6. 10. 2017 • 08:33

Toto zákonitě potká každého, že mu zemřou rodiče....pokud se dožil takového úctihodného věku, tak proč to prohánět bulvárem jako tragédii.....prostě přirozený konec života, který si zažije každý člověk a mnozí bohužel v mnohem nižším věku rodičů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.