Rozvedený Krajčo: Chci založit rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rozvedený Krajčo: Chci založit rodinu!

Manželství Richarda Krajča s Ivou Frühlingovou skončilo rozvodem.
Manželství Richarda Krajča s Ivou Frühlingovou skončilo rozvodem. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Po rozvodu se zpěvačkou Ivou Frühlingovou (23) se herec a zpěvák Richard Krajčo (28) otřepal a jde dál. Své profesní sny a plány si splnil a teď uvažuje o založení rodiny.

„Na to, že mi ještě není třicet a jsem vyučený elektrikář, tak o čem jsem snil, jsem si splnil. Teď chci rodinu,“ vysvětluje. Dokonce se na obzoru rýsuje nový vztah!

Dívku svých snů potkal Richard v šatně na koncertě Hany Zagorové, ale zatím je vše ve fázi »oťukávání«. „Svou vysněnou slečnu jsem opravdu zahlédl v šatně, ale je to zatím moc křehké, takže víc nepovím. Ale je to moc hezký. Vztah s Ivou byla dobrá zkušenost, ale postupem času jsem opravdu zjistil, co od rodinného života chci,“ potvrdil Richard. Spekulace, že jeho novou láskou je modelka Martina Poulíčková, která se bude rozvádět, ovšem potvrdit nechce.A jak by si představoval svůj otcovský život? „Nechci ženskou jen u plotny, ale také nechci chůvy a služky. Když budu koncertovat desetkrát do měsíce, tak zbylých dvacet dní budu s rodinou, protože až budu otec, chci si své děti užít,“ přemýšlí Krajčo a naznačuje, jak si rodinný život představovala Iva Frühlingová.

Mladý herec exceluje na prknech Stavovského divadle v historické hře Richard III. a chystá se do Bratislavy, kde bude natáčet se svou kapelou Kryštof další album. „Jsem moc rád, že můžu v klidu natáčet desku a nemusím nikomu nic vysvětlovat. Kluci z kapely jsou mí opravdoví kamarádi,“ dodává a těší se, co přinesou další dny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.