Dvořáková a spol. »Hardyho« nenosí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dvořáková a spol. »Hardyho« nenosí!

Na párty do Solidní nejistoty přišla i sexy Martina Dvořáková, ovšem oblečení Ed Hardy na sobě neměla.
Na párty do Solidní nejistoty přišla i sexy Martina Dvořáková, ovšem oblečení Ed Hardy na sobě neměla.  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Velkolepá párty značkového oblečení Ed Hardy se měla konat v pražském tanečním klubu Solidní nejistota. Oděvní značka, jejímž distributorem u nás je přítel slovenské krásky Zuzany Belohorcové (31) Vlasta Hájek, však mnoho missek, které do klubu dorazily, nezaujala.

Velkolepá párty značkového oblečení Ed Hardy se měla konat v pražském tanečním klubu Solidní nejistota. Oděvní značka, jejímž distributorem u nás je přítel slovenské krásky Zuzany Belohorcové (31) Vlasta Hájek, však mnoho missek, které do klubu dorazily, nezaujala.

Žádná z lepých Češek si totiž na sebe Hájkovo tričko nevzala, a tak jedinými, kdo na sobě měl tričko Ed Hardy, byl personál. „Tahle párty se Vlastovi vůbec nepovedla. Evidentně se má ještě co učit,“ svěřil se nám distributor konkurenční značky. To však evidentně nevadilo Hájkově přítelkyni Belohorcové, která se už těší do Španělska. „Jedu tam příští týden na Fashion week, pak do Itálie a na Kypr…“ vypočítávala slovenská kráska destinace, které chce v létě navštívit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.