Vondráčková se rozdávala dětem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Vondráčková se rozdávala dětem

Lucie Vondráčková rozdávala své podpiskarty, které dostala od deníku Aha!
Lucie Vondráčková rozdávala své podpiskarty, které dostala od deníku Aha! (pro Aha! – Pavel Němec)

PRAHA – Nejen spousta písniček a zábavy pro děti, ale i pár kapek letního deště provázelo zábavný program, který pro děti uspořádalo město Praha! V čele s moderátorem Vlastou Korcem a zpěváky Lucií Vondráčkovou, Monikou Absolonovou, Romanem Lasotou, Jiřím Kornem se 4TETem či populární duem Těžkej Pokondr se na Pankrácké pláni juchalo celý den.

A když chvílemi zrovna nepršelo, vyrazili se hvězdní hosté opalovat na louku mezi děti! Letního sluníčka využili třeba Miloš Pokorný a Roman Ondráček alias Těžkej Pokondr, ale nejvíc podpisů tu dětem rozdala právě Lucka Vondráčková. A ne ledajakých! „Hrozně jsem si oblíbila podpiskarty, které pro mě vyrobil deník Aha!“ smála se Lucka. „A mám jich ještě hodně v zásobě, takže se určitě dostane na všechny, kteří budou mít zájem,“ slibuje Lucka.

Ale pak se znovu rozpršelo a všichni utíkali schovat se do připravených stanů. Místo v nich nezbylo jen na samotného moderátora Korce a pražského radního Milana Richtera, a ti tak museli vzít zavděk skrýší v přistaveném autíčku Mini Cooper.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.