Jirešová u soudu s otcem svého dítěte: Týral mou dcerku! Dělal s ní hrozné věci... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jirešová u soudu s otcem svého dítěte: Týral mou dcerku! Dělal s ní hrozné věci...

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová  (Aha! – Kateřina Kalibanová)

PRAHA – Ivana Jirešová (31) se pustila do ostrého boje kvůli dceři Sofii (2,5)! Včera u soudu se svým expartnerem a otcem svého dítěte Ondřejem Höppnerem (41) vypovídala o tom, jak jejich společnou dceru Ondřej údajně týrá.

„Sofii mi vrací pokálenou, přetíženou a unavenou, smradlavou od kouře,“ vypustila z úst herečka Ivana Jirešová, jedna z nejvýraznějších postav populárního »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hraje barmanku. A když pokračovala, tvrdila věci, ze kterých až běhal mráz po zádech.

Čtvrteční dopoledne se herečka Ivana Jirešová dostavila se svým partnerem Viktorem Dykem do Justičního paláce na soudní jednání ohledně dcery Sofie. Otec dítěte Ondřej Höppner chce Sofii do střídavé péče a je pro to ochoten udělat cokoli. Ani Jirešová se však nevzdává a včera u soudu použila zbraně nejtěžšího kalibru. „Nechci, aby Sofinka u Ondřeje zůstávala přes noc, možná až od tří let. Nejraději bych byla, kdyby to ale bylo až od pěti. On v žádném případě není schopen postarat se o nezletilé dítě. Ondřej má poruchu osobnosti, jak mi prozradila psycholožka. Vykouří šedesát cigaret denně, hodně pil, dokonce užívá marihuanu. Nikdy se ke mně nechoval hezky, nedostala jsem pusu, ani mě nepohladil a nechci, aby se tak choval i k dceři,“ řekla u soudu Jirešová, která odmítá jakoukoli debatu o střídavé péči.

Dítě teď Höppnerovi půjčuje na víkendy. „Pokaždé si přijde Sofii vyzvednout s někým jiným, ona je pak hysterická a křičí, když vidí cizího člověka. Sofinka se svým tátou vůbec nedodržuje správnou životosprávu, když mi ji vrací, vždy přijde s netknutým jídlem, které jsem jí přichystala. Smrdí hospodou a smaženým jídlem. Je cítit výkaly a kouřem. Dvakrát dokonce přišla počuraná, v noci zvracela a měla průjem,“ vypovídala včera Jirešová, která má zřejmě pocit, že Höppner malou Sofii týrá.

Otec Sofie u soudního stání neměl prostor, aby se k celé situaci vyjádřil. Soudkyně totiž jednání odročila na 26. července, kdy bude boj o malou Sofii pokračovat. „To, co řekla, to byly z půlky lži. Samozřejmě se Sofinka jednou počurala, ale to spala. Já rozhodně nechci Sofii upřít péči matky. Ivana ji hodně miluje, chci se s ní dělit o střídavou péči,“ řekl deníku Aha! po skončení stání Ondřej Höppner. Ten se spojil s Unií Spravedlnost dětem, jež bojuje za to, aby dítě mělo stejný nárok na otce jako na matku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.