Upír Krejčí: Chci zmlátit Kracíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Upír Krejčí: Chci zmlátit Kracíka!

Václav Upír Krejčí trénuje s našim nejlepším profesionálním boxerem Romanem Kracíkem.
Václav Upír Krejčí trénuje s našim nejlepším profesionálním boxerem Romanem Kracíkem. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Mim a bavič Václav Upír Krejčí (51) začal boxovat! A pořádně si věří! Dokonce by chtěl zmlátit našeho nejlepšího profesionálního boxera Romana Kracíka (34)!

„Myslím, že ještě pár hodin tréninku a je můj! Už ho vidím, jak se válí u mých nohou,“ smál se Upír, když si dal malý trénink právě s Kracíkem. Ten je nyní ovšem ve své životní formě, a dokonce se rozhodl vyzvat Romana Dabolinse z Lotyšska. „Knockoutuju ho ve třetím kole a pošlu prvně k zemi. A pak rovnou domů do Lotyšska,“ plánuje si Kracík. K velkému zápasu s Dabolinsem dojde už příští středu 4. července od 18 hodin v Top Hotelu Praha na Galavečeru profesionálního boxu. „Chci být nejlepší a nejtvrdší na světě a právě tento souboj o tom rozhodne,“ těší se Kracík.

„Dlouho jsem neměl s kým bojovat a hledal jsem druhého nejlepšího na světě. Původně jsem chtěl vyzvat na souboj Taisna, ale toho mi zavřeli, tak se spokojím s Lotyšscem Dabolisem. A vsaďte si na mě, protože já vyhraju!“ dodal sebevědomě Roman Kracík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.