Mahulena Bočanová - Usnula v »přímáku«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mahulena Bočanová - Usnula v »přímáku«!

Mahulena Bočanová se dušuje, že žádný trapas svému moderátorskému kolegovi Miroslavu Bosákovi už neudělá. A kdo nevěří, toho o tom prý klidně přesvědčí a vyzve jej do ringu.
Mahulena Bočanová se dušuje, že žádný trapas svému moderátorskému kolegovi Miroslavu Bosákovi už neudělá. A kdo nevěří, toho o tom prý klidně přesvědčí a vyzve jej do ringu. (Česká televize)

PRAHA – Svým druhým dílem bude už zítra pokračovat pořad České televize Výzva, kdy proti sobě stojí dvě česká města, nyní Tábor a České Budějovice, jež zastupují »jejich« osobnosti. A deníku Aha! se už nyní podařilo zjistit, které osobnosti budou v dresu jednotlivých měst vystupovat i čeho se nejvíc bojí moderátorka Výzvy Mahulena Bočanová (40).

„Bylo naprosto neuvěřitelné, že jsem během prvního přímého přenosu Výzvy usnula! Během jedné písničky jsem se na pódiu nějak uvolnila, zamyslela, a už to bylo,“ přiznává moderátorka Mahulena Bočanová »trapas« z první Výzvy, který ji nakonec náležitě pobavil.

„Podruhé se mi to už nestane,“ dušuje se Bočanová, která populární pořad moderuje s Miroslavem Bosákem, který se už na jih Čech moc těší. „Mám to tam moc rád a navíc doufám, že si cestou tam stihnu zahrát svůj oblíbený golf,“ směje se Bosák.

A jaké celebrity za oba týmy nastoupí? Tábor bude zastupovat třeba Pavel Zedníček či žokej Josef Váňa, České Budějovice naopak Iveta Toušlová nebo Roman Vojtek. Hudebnězábavný pořad Výzva, ve kterém zazpívá také Petr Muk nebo Lucie Vondráčková, můžete sledovat na programu ČT1 zítra od 20 hodin.

29.6.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.