Eva Pilarová: Angína mi hatí plány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Eva Pilarová: Angína mi hatí plány!

„Nedávno jsem s mámou slavila její dvaadevadesátiny. Tak doufám, že budu po ní a angína mě nesloží,“ říká Pilarová, kterou nemoc zastihla krátce po dokončení nového cédéčka.
„Nedávno jsem s mámou slavila její dvaadevadesátiny. Tak doufám, že budu po ní a angína mě nesloží,“ říká Pilarová, kterou nemoc zastihla krátce po dokončení nového cédéčka. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Eva Pilarová (67) měla na léto řadu plánů, teď je ale musí měnit! „Mám totiž strašnou angínu, musím zůstat doma a nemůžu nic dělat,“ postěžovala si deníku Aha! zpěvačka. „Byla jsem v nemocnici na vyšetření, udělali mi výtěry a teď čekám, jak dopadnou výsledky. Ty ukáží, jak bude mé léčení pokračovat a jestli potrvá dlouho,“ zoufá si zpěvačka, které nemoc zhatila dovolenou i některé pracovní záměry.

„Když jsem jela domů z výstavy svých obrázků v Jihlavě, manžel měl v autě naplno puštěnou klimatizaci a onemocněl z toho. No a já to chytila dva dny po něm!“ lamentuje Pilarová. „Takže nevím, jak to bude s dovolenou a některými pracovními plány. Naštěstí nové album, které chystám na přelom září a října, už je hotové,“ pochvaluje si s tím, že z něj má pěkný pocit. „Je na něm všechno, co mám ráda – pop i swing. Mám tam duety s Petrou Janů a Pavlem Vítkem a písničky pro mě psali samí mladí kluci – Roman Šandor, Vašek Kopta, Charlie Blažek, Jiří Jelínek, krásný šansonový text pro mě napsal i Josef Fousek,“ vypočítává.

A na nové cédéčko si Eva připravuje i obal! „Právě s Fouskem nám nedávno vyšla knížka Pohlazení, která je doprovázená mými fotoobrázky. Vždycky něco vyfotím a pak to v počítači ještě upravím. A ke každé své písničce dám na CD i jeden takovýhle obrázek,“ říká Pilarová, která vydává nové album po třech letech. „To byl sice takový výběr, ale bylo na něm i osm nových věcí,“ dodává zpěvačka. Smlouvu na album prý podepsala s novým vydavatelstvím West Records.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.