Richard Tesařík - Nervy s manželkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Richard Tesařík - Nervy s manželkou!

Richard Tesařík nejdříve s Adélou Gondíkovou pokřtil cédéčko a pak ochutnal, čím že to vlastně křtil.
Richard Tesařík nejdříve s Adélou Gondíkovou pokřtil cédéčko a pak ochutnal, čím že to vlastně křtil. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – „Já jsem teda nasranej,“ utrousil po telefonickém rozhovoru se svou manželkou Kateřinou Richard Tesařík (62). Nebylo divu. Bylo totiž už více než půl hodiny po oficiálním začátku křtu jeho prvního sólového cédéčka a manželka, na kterou Tesařík čekal, pořád nikde.

Zato kmotra Tesaříkovy první sólové »placky« nazvané Summertime Adéla Gondíková přišla na minutu přesně a hned se zapovídala s Tesaříkovou taneční partnerkou Ladou Kománkovou. Tesařík totiž z každého prodaného cédéčka věnuje padesát korun na konto Karolínky Horské, pro kterou v Bailandu tančil.

„Vzpomínám, že během Bailanda dostával Richard pořádně zabrat. Vždycky přišel po tréninku ke mně do studia, kde si ze všeho nejdřív musel udělat pořádné kafe a pak sebou praštil na gauč,“ smál se producent alba Pavel Holý. Podpořit Tesaříka přišla i manželka Luďka Soboty Adriana, která však svého muže nechala v lese. „Venčí tam našeho psa, do společnosti se mu moc nechtělo,“ smála se Sobotová, která se s Luďkem chystá odletět na již druhou letošní dovolenou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.